Monday, May 31, 2010

.:Bebel Memalam:.

hai semua...rindu kat aku tak???hahaha...giler ar, baru cuti beberapa hari tapi aku rasa cam lama sangat aku bercuti dari dunia berblogging ni...tak tau ar apa citer semenya..nampaknya cam ribut taufan semakin berlalu...skang angin tengah sepoi2 bahasa kut...tapiiiii..air yang tenang jangan sangka takde buaya kan...hehehe...

klah, malas nak merepek meraban lebih panjang lagi, aku pun dah ngantuk tahap gaban ni..ni pun aku online sebab nak cek para2 peserta giveaway aku tu...wahhh...aku ingatkan takde yang berminat...rupa rupanya telahan aku salah sama sekali...tak sampai sehari penyertaan dibuka lebih kurang 34 orang dah yang menyertainya...hurmm..ramai la plak...ada 8 ketul jek tuk digive away ni...aiyayaya...bukan per, aku rasa cam bersalah lak, ramai yang sertai tapi FM yang aku oper tu ada 8 ketul jek...adoiii...camner ni...ke aku kena up lagi ni...hehehe...tak pun aku pendekkan tarikh tutup tu ke hari sok ke, ari rabu ke...ok tak???hahahha...

hurmm ekseli aku penat sangat ni...lebih kurang jam 6 petang tadi baru sampai dari CH...tu pun ujan lebat sepanjang jalan...eh sini ujan ke pada petang hari???masa kat KEA FARM pagi tadi cuaca sangat baik...sangat seronok dok borong sayuran yang ada sorang kakak tu pesan...sedo tak sedo hampir beratus ar uwang melayang...pastu kat sana gak, buat pertama kalinya aku cuba dan makan brokoli goreng...eh sedap rupanya rasa brokoli goreng...ada gak jual cendawan goreng..tapi tu dah biasa aku makan...dan kimcan goreng...hurmm...ni aku agak segan nak try...rupa kimcan tu pung aku tak kenal...hahaha...

ok, ok...ni betul2 last...kita sambung esok ar plak...eh pada yang sudi sertai GIVEAWAY aku ni, mekasih bebanyak...seme penyertaan yang ada kat ruangan komen tu, aku dah catit satu persatu...maaflah sebab tak pat nak review blog korang dah tinggalkan meseh...bukan per, jalur biru putih ni sangat lembap cam siput..amarah aku tau...gerammm...bikin mak panas hati jek...huh...

akhir kata, untuk semua selamat malam aku ucapkan...nice dream...huwaaa...esok keja cam biasa..baju keje satu pun lum gosok...malasnyaaaaaaaaa....kan beh kalu hari2 cuti...aiyayaya....

6 comments

Tuesday, June 01, 2010 8:03:00 AM

tulah yg paling bersalah bab giveaway ni.

bila ramai yg masuk cam rasa alahai bersalahnye

Tuesday, June 01, 2010 8:09:00 AM

aku rasa ko kena tambah lagi hadiah2 tu..ehehhe supaya nama aku tercalon

Tuesday, June 01, 2010 8:20:00 AM

.:wanie:.
heheh...takpelah, dah ada 8 ketul jek...tak tau la plak banyak tul sambutan...hahaha..

.:asha:.
erkkk kena ker???bak duit sikit...lam akaun ko banyak kan???

Tuesday, June 01, 2010 8:21:00 AM

kimcan tu sedap la... apsal tak rasa?... huh rugi... rugi... kalau tak silap menda tu bunga pisang jer...

Tuesday, June 01, 2010 8:48:00 AM

kimcan tu natam mende? ade mik gambo tak

Tuesday, June 01, 2010 9:04:00 AM

.:ejaMaria:.
erkkk ye ke beh???tak pernah rasa pung...cam pelik jek rupa dia...hehehe...


.:nOj:.
aler, time tu bz, tak sempat nak bergambar bagai...hahaha...

Post a Comment