Saturday, June 5, 2010

.:Bosannya Malam Minggu Begini:.

siuss aku bosan ni..ari ni seharian dok terperuk kat umah...hubby ke sedim, kulim...ada program kat sana...hurmmm...ingat nak bawa anak2 keluar tadi....tapi fikir2 balik kalu sesorang nak bawa meke berdua kuar tu, rasa cam lemauuu jek...huhuhu...kang ada aku meroyan sesorang kat mall tu kang...so senang citer dok dediam jelah kat umah ni...ishhh..tapi dok terperuk gini otak jadi tepu...tu si kakak tu, baper kali jadi mangsa kemarahan aku...hehehe...yelah, asik la dia bergaduh ngan adik...mana aku tak marah..tinggi jek temperature aku ni tau...

ni skang, anak2 dah tido...di kiri ku awe donde aku senang lena diulit mimpi dalam kepeluhan...walhal pasang kipas speed no 2 dah tu...masih kepeluhan...hurmmm...lemak banyak sangat...di kanan aku plak, cek mek molek baru ja lena setelah ketakutan bila terdengar bunyi paluan kompang...ishh...kemut ar derang ni...wat kenduri kawin memalam..ni bajet ciput ke apa...ke faktor cuaca..kalu malam sejuk sikit...ke camner...tak pun bagi peluang kat pengantin...tak yah tunggu lelama...hahaha...ni pun paluan kompang baru jek benti...memekak jek memalam...mengganggu konsentrasi anak2 nak tido ja...sib baik aku tak ngantuk lagi sebab siang tadi dibantainya tido berjemaah ngan anak2..letih katanya...huhuhu...

bosan tul memalam ni...teman tido takde...nak borak pun takde kawan...aduhaiii...tolonglah balik cepat bang...kamu takde saya takde kawan nak gaduh...huwaaaa....eh ada, ngan anak2 pun jadilah...hehehe...
klah, malas dah menaip ni..sejak akhir2 ni rasa cam malas sangat nak berblog secara tegar...ada pun sekadar menaip apa yang aku rasa jek...mim alif lam sin ok...ni ar akibatnya kalu cuti lama kan...hahaha....daaaa....

5 comments

Saturday, June 05, 2010 10:50:00 PM

kita serupa.. eheheh..

serupa sbb sama2 dilanda kebosanan.. huhu..

bowink sungguh..

sama la dok umah asyik berperang ngan anak jekk.. kan best kalo p perang kat down toun ker.. leh la cuci mata.. cuci poket ker.. heheheh..

Saturday, June 05, 2010 10:59:00 PM

.:ena:.
betul tuh ena...kalu perang kat down town ke up town ke...beh gak kan...ni perang ngan anak2...kita gak yang menang...hahaha...tapi anak2 jadi mangsa la...:p

Sunday, June 06, 2010 12:48:00 AM

sian ditinggalkan ye..hehe..takpe sesekali..leh la layan rasa malas dan boleh bermalas-malasan..^_^..

eina pun dh kureeng tegar skrg ni, mls+bz+penat badan bila kt umah..huhu..ni kebetulan en suami on duty mlm ni, so layan la tenet jap, td dh terlelap pun..

esok apa plan?..terperuk lg..huhu.. =P

Sunday, June 06, 2010 1:52:00 PM

at least ada gak anak2 wey

aku termangu2 sorg

hahha

Sunday, June 06, 2010 11:12:00 PM

aku memahami..hehheehe..part nk kuar ber3 je dgn anak2 tu mmg aku setuju..mau meroyan kali ke 2 nnt,hahaha

Post a Comment