Monday, June 7, 2010

.:Dan Mereka Yang Bertuah Adalah...:.

seperti yang dijanjikan...sabtu lepas aku 'paksa' si kakak buat cabutan ni...sian dia...baru jek lepas mandi, nak minum susu pun tak sempat, terus ibu paksa dia...tapi dia rela kan...hehehe...

kita mulakan kotak cabutan...seme nama peserta ada tertera kat kertas merah ni...aku tak tipu ye...

dia yang akan buat cabutan...posing dulu...

cabutan dimulakan...gigih kakak mengira tau...

taraaa...oleh kerana aku baik hati...aku up 10 cabutan ok...

dan dibawah adalah nama mereka yang bertuah itu...beserta dengan memek muka si kakak...tak larat nak layan si ibu yang sibuk nak snap gambar sampai 10 nama tu...hahaha...sian kakak...









dan mereka yang bertuah itu adalah...



hehehe...si adik yang protes...sebab tak dapat buat cabutan...len kali dik ek...:p

so, pada mereka yang nama tertera kat atas tu, sudilah kiranya kasi alamat mulai dari sekarang di email cemomot@yahoo.com ..tahniah..pada nama yang anak aku tak tercabut tu...jangan salahkan si kakak ek...kang aku dah kata, ini adalah berdasarkan cabutan...hehehe...pepun mekasih pada meke² yang sudi menyertainya...mana tau ada rezeki aku lagi...aku wat lagi giveaway kat korang...tak pun aku giveaway CHEST FREEZER aku yang tak digunakan lagi tu...ok tak???aiyayayaya....hahaha...:p

27 comments

Monday, June 07, 2010 10:23:00 AM

waaaaa... menjadi jugak mandrem aku malam jumaat aritu.. :p

Monday, June 07, 2010 10:30:00 AM

tahniah pada yang bertuah

Monday, June 07, 2010 10:30:00 AM

aiseh, tak mengena pulak!

Monday, June 07, 2010 10:33:00 AM

aler..tak dpt lgk..sedey :(

Monday, June 07, 2010 10:37:00 AM

congrat pd yg lucky yerk.. hukhuk

Monday, June 07, 2010 10:42:00 AM

alhamdulillah... rezeki di pagi isnin... tima kasih puan penganjur... japgi ros email detail ya...

Monday, June 07, 2010 10:51:00 AM

yehaaaaaaaaaaa...ai dapat laaaa...x sangka...tq very much...

Monday, June 07, 2010 10:53:00 AM

BOMOH aku guna tak leh pakai nampaknye..

so kena cari bomoh lain

huhh..

ibu ayra selalu menang kan

Monday, June 07, 2010 10:53:00 AM

tahniah semua pemenang ><

Monday, June 07, 2010 10:56:00 AM

huhuhuhu..x de rezki..tahniah semua pemenang..

Monday, June 07, 2010 10:56:00 AM

alhamdullilah..terima kasih kepada kakak kerana sudi mencabut nama anty yea..

Monday, June 07, 2010 11:02:00 AM

ish...awat nama aku tak naik nie...tahniah buat echah, anum n ros...

Monday, June 07, 2010 11:03:00 AM

aku x mng pon :(

eh..tp aku x masuk..mcm mana nk mng...ehe

congrats everyone!!!!!

Monday, June 07, 2010 11:08:00 AM

mamalyna..---> 1st time menang nie wei..2nd nyer laks..tunggu kornyer giveaway..aci tak..hihihi

Monday, June 07, 2010 11:11:00 AM

hehee alhamdulillah nama mama mula2 skali ke tu? ;-) tenkiuu kakak sbb terrrpilih gak ambik nama auntie ni,heheee..wokeyyy,mama dh email dah, tenkiu izann,caaaayang izaan, mmmuahhh! kekkekekee nampak sgt cayang mengampu ni,hehee

Monday, June 07, 2010 11:22:00 AM

tahniah kat yg menang...

Monday, June 07, 2010 11:22:00 AM

macam-macam gaya si kakak tunjuk..
hehehe!!
tak de rezeki sob sob..
yg menang tu congrats ye..

Monday, June 07, 2010 11:31:00 AM

Zan, aku takyah email kat kor yea..amik dgn tangan je key..hihihi

Monday, June 07, 2010 12:00:00 PM

alo..xde luck

Monday, June 07, 2010 12:13:00 PM

tak de rezeki :P

Monday, June 07, 2010 12:22:00 PM

yeha yeha...peti ais dpt name tag dah...tq kakak pilih makcik (makcik?), muahhh...

Monday, June 07, 2010 12:24:00 PM

tahniah pd pemenang..=)
jeles xdpt..haha..=p

Monday, June 07, 2010 1:51:00 PM

dah hantar details.. nanti check ye.. ^_^ tq

Monday, June 07, 2010 4:00:00 PM

tahniah pd yg terpilih tu.. tp musykil la apsal nama aku tak naik?? ke ko lupe nk cut nama aku??? hoh!

Wednesday, June 09, 2010 11:51:00 AM

huhu..x menang... nak kena pegi beli sendiri kat CHighland nih....tahniah ler kpd mereka2 yg bertuah tu...huwaaa

Thursday, June 10, 2010 2:04:00 PM

waaa......best nyer menang....loan kat akak jer lah freezer tu....akak bayar sewa....;)

Sunday, June 20, 2010 2:10:00 PM

congrats to all lucky winners :)

Post a Comment