Tuesday, June 29, 2010

.:First Cash Out Nuffnang:.

arghhh...sana sini orang dok citer sal pendapatan kat nuff...jeles tul aku...terutama ngan si wanie yang baru jek show off 3 bulan dia tu...huh...dan atas desakan seorang kawan, aku telah buat kali pertamanya berjaya meng'cash outkan pendapatan aku yang tak seberapa itu...so nilah baki yang tinggal...sob...sob...

kena amik masa bertahun gak ar nak kumpul balik ni..haihh...

sekian

14 comments

Tuesday, June 29, 2010 12:17:00 PM

aaahhhh

tipu

bukan kak izan nye lagi byk ke:p

Tuesday, June 29, 2010 12:34:00 PM

congrats!! best dpt cek tu ;)

Tuesday, June 29, 2010 12:37:00 PM

ada gaun tak tuk maisarah..ehehehehheheeeeeehehhehehehehhe

Tuesday, June 29, 2010 12:46:00 PM

juga gown tuk daryn...

Tuesday, June 29, 2010 12:49:00 PM

.:wanie:
mana ada tipu weii...sungguh2 ni...kang aku tunjuk bukti kat ko personaly...lalala

.:mama zharfan:.
kena tunggu bulan depan la baru dapat ceknya

.:asha:.
gaun tuk ko pun bleh..

.:noj:.
uikss...ko pun nak jugak???

Tuesday, June 29, 2010 12:51:00 PM

ehem..ehem...leh tumpang tak!!kuikui!!

Tuesday, June 29, 2010 12:52:00 PM

.:are race:.
eh bleh bleh...helmet baru kan???

Tuesday, June 29, 2010 1:00:00 PM

bezzzzzzz
aku ni ntah bile bole cashout heheheh

Tuesday, June 29, 2010 1:13:00 PM

best..sekurangnya leh gak cash out..

Tuesday, June 29, 2010 2:42:00 PM

pendapatan terumpuk tu ape?????
terumpuk=tertungak=terkumpul?
x phm ah..

Tuesday, June 29, 2010 2:44:00 PM

.:nana:.
aler, tak lama lagi la tu...sikit2 lama2 jadilah gunung berapi...tak gitu???

.:fieza79:.
ngaper fieza???fieza tak cash out lagi ker...

.:sevunation:.
tah aku pun tak tau...ko tanyalah meke yang lebih arif tentang ni...
tak pun ko kol nuff tanya dengan lebih lanjut...bleh???

Tuesday, June 29, 2010 3:26:00 PM

gaun dn baju kurng cotton utk pia gak..

aku terkesima ingtkan nojah n jidah nak kai gaun tadi..hehehheh

Tuesday, June 29, 2010 3:35:00 PM

Byk gak lah baki terkumpul ko. Aku klo cash out mau mkn tahun nak naik balik. So...biar beranak pinak dulu.

Tuesday, June 29, 2010 3:37:00 PM

.:fiza:.
owhhh tu buffered yang lum turun ke kempen...kalu idak sure zero la...aku pun makan tahun weii nak kumpul...ni baru pes time selama 2 tahun aku berblog...giler kan...hahaha

Post a Comment