Wednesday, June 9, 2010

.:Fuhh...Dah Abis Jugak Akhirnya:.




hehehe...2 hari ni aku memang lemau...sebab dok feeling abis nengok video citer PERSONAL TASTE yang lum ditayangkan di mesia lagi...ahhh lambat ar nak tunggu...sebab tu aku gigih surf kat youtube...nengok kat sana...ada 16 episod...amik masa 2 hari gak ar nak abiskan...pepagi laju ar dia loading...bila nak masuk petang cam gini...bapoknya slow...tapi sib baik aku bersabar tau...pepun aku suka citer ni...suka camner derang berdua making love...hehehe...pepun lebiu la to lee min ho..opss...pengakuan berani ni...:p
aku skang memang addict dengan korean drama ni...kalu nak dibandingkan ngan drama siam...:P

eh jap, to anna...sori ek tadop masa lagi nak buat tag yu tu...ai m a little bz skit la...nanti bila mud datang, ai buat ye...esok ke lusa ke, atau bebila...hehehe....pepun mekasih sebab sudi tag ai ni tau...yu memang sengaja nak susahkan ai kan...hoh...

12 comments

Wednesday, June 09, 2010 4:42:00 PM

hahhahaha....
sebagaimana budak tu sshkn ai.. ai nak gak la tgk org lain ssh cam ai... aahahhahah...

sunyi tnpa update dr yu... sobs..(buweeeeekkk)

Wednesday, June 09, 2010 4:55:00 PM

dah lama aku tak melayan cite korea, cina ni

dlu2 kan tv3 ada cite2 cina kul 6 skang dah xde mgm xtgk langsung dah cite cina

Wednesday, June 09, 2010 8:25:00 PM

waaaaaaaaaaa....minho!!!!!!

Wednesday, June 09, 2010 8:42:00 PM

.:anna:.
ahhh...ko memang...sengaja nak susahkan ai...huh...

aler first confession tulah yang kita nak dengar...selalunya first confession tu kuar dari hati...yang kedua (buwekkk) tu ayat kaber tu...:p

.:nana:.
samalah dengan...tapi skang dah jarang ada citer2 cina ni kat tv...ada pun yang dulu kat tv3 dipindahkan ke 8tv...haa kat 8tv 24 hours la citer cina, korea, jepun...hehehe...aku ni, sejak layan citer BOF...SAMpai sanggup li cd BOf yang rege puluhan ringgit tu semata kerana minho tau...ishhh addict giler ni...:p

.:gula2 kapas:.
haaaa...lin jangan nak kaco daun akak ek..minho akak yang punya...dah jatuh hati sangat ni...nak jadikan dia anak ikan..lalala...giler tul...

Wednesday, June 09, 2010 9:36:00 PM

aahhh cter ni tak der kt msia lg, cter baru minho..

huda baru jer abs tgk cter BOF tuk kali ke-3. huda download jer kat piratebay yg amik maser almost 1mnth tuk complete set.

best tak cter ni.

Wednesday, June 09, 2010 10:23:00 PM

.:kambing bujang:.
haah, citer terbaru minho...lum masuk pasaran mesia...tu gigih nengok kat youtube...hehehe...ekseli ari tu dok layan BOF buat kali berkali2...maklumlah ate ada cd sendiri kan...beli ngan duit sendiri tu...semata nak nengok berkali2 dak minho tu kan...ekekeke...mana tau anak no 3 nanti terkenan muka minho...bleh???hehehe...

owh ya, citer personal taste ni best gak...citer sal minho seorang arkitek seme bagai...tapi in making love lam citer ni, nampak beza sangat dari citer BOF tu...maybe dia matang skit ar bab kiss2 ni...tak caya huda kena nengok...mencik mencik...mencik...jeles ngan yee jin tu...hahaha...

nota: huda dah salin ke lum ni????

Wednesday, June 09, 2010 10:34:00 PM

izan ni terlepas train la..huhu.. huda dh almost 40days dah bersalin.. huda 3weeks awal bersalin...sbb bosan tak tau nk wat per la layan BOF tuk kali ke 3.. huhuh

actually huda suka ji hoo ..lemah lembut, hsome, best, baik.. wahhh kemain kan.. uhukkk

Wednesday, June 09, 2010 10:58:00 PM

.:kambingbujang @ huda:.
hehehe...tapi izan suka gak minho...jiho tu cumel kan..masa memula nampak cumel...tapi dah nak episod last tu nampak dia makin cengkung...kalu huda nengok cd the making and NG scene mang kelako...lucu sangat...terutama si minho @ gu jun pyo tu...asiklah ngan cermin...sikit2 bekki dia nyer rambut...agaknya orang korea ni mang sangat typical bab2 rambut ni kut...haihhh...izan cadangkan huda donload citer personal taste ni plak...so leh nengok perbezaan yang izan katakan tadi...hehehe...

eh huda dapat bb apa ek...

Wednesday, June 09, 2010 11:02:00 PM

sbb dier rambut gulung2 la cam lucu skit huda tgk..uhuhuhuh

huda dpt BB girl.so lain dh sepasang la..boy & girl.

nati huda try tgk kt pirate bay n download..huhuh

Wednesday, June 09, 2010 11:12:00 PM

.:huda:.
hehehe...rambut gulung2 cam roti croissant tu ek...:p tapi last episod tu smart per rambut dia...yang pastinya dia ensem ar...idung mancung2...uhukss...ni puji lebih ni...kalulah laki izan baca komen ni, sentap dia...hahaha...

uikss...p download kat pirate bay ek...huda pun salah sorang lanun kat situ ek...hahaha...jangan marah...

eh lupa, kalu huda search kat youtube kan..lepas BOF tu kan, ada kuar musical drama F4 AFTER 5 YEARS...hehehe...tapi dah jadi F3 la...sebab jiho tak dapat join musical drama tu...maybe sebuk nyanyi kut...

tahniah dah sepasang...sama ar kita...lepas ni rehat lama ke tak???izan rehat lama sebab dapat sepasang...no 3 biarlah dulu...tunggu adik sekolah darjah 1 dulu...bleh???

Thursday, June 10, 2010 11:56:00 AM

ermm cerita ni.. best eh? tah le tak de lak dlm box dvd2 korea mak mertua aku.. hahaha atenye xpat la nk tengok lagi.. maybe tak mungkin tengok kot.. sbbnye hero cerita ni mertua aku tak minat la pulak kann.. lebih minat kt hero no.2 boy over flower tuh.. adehhh...

so.. the conclucion is.. aku kene beli sndiri la kan dvd cerita nih.. hahaha...

Thursday, June 10, 2010 12:02:00 PM

.:ayang:.
jgan mimpilah ayang ooo...takkan ada la dvd citer ni kat mesia...lum jejak mesia lagi...kat tb pun lum dikuarkan lagi...maybe tahun depan baru ujud kut...hehehe...

Post a Comment