Thursday, June 10, 2010

.:Ada Apa-Apa Soklan Nak Tanya Tak???:.

hehehe...jeles nengok noja dan wanie ada menda alah ni...aku pun nak try jugak la...ni aku dah add widget ni kat atas sekali sidebar belah kanan...so sebarang kemuskilan, aku akan try jawab...bleh???hahaha...
tapi soklan yang aku rasa tak relevan, aku takmo jawab ar...buang masa aku jek nak mikir panjang...:p

5 comments

Thursday, June 10, 2010 10:23:00 AM

waaah makin advance gituw...bagus3x..^_^

Thursday, June 10, 2010 10:52:00 AM

.:mamalieyna:.
hahaha...ieyna ada soklan nak ditanya kah???:P

Thursday, June 10, 2010 11:21:00 AM

aduih..ko pun buat jugak ker benda alah ni..ermm..kalau aku tanya benda bodoh ko layan jugak ker..layan ajer lah aku ni yer zan..nama pun ibu mengandung kan...

Thursday, June 10, 2010 12:17:00 PM

ai x suke soklan yg dijawab smbunyik2.. nak tanye kat cni jeeekk.. ai kan gilrr glemer...wkkkakaaka..

Friday, June 11, 2010 2:47:00 PM

ko dapat tak msg aku? aku mau ini form jugak

Post a Comment