Wednesday, June 16, 2010

.:I Know That I'M Getting Older...But I Refused To Grow Up:.

hurmm...tajuk???motip???ishhh banyak motip yang aku nak cuba sampaikan ni...alahaii...ok ok...back to ampang point...tahun ni pada 28 ogos 2010 yang akan datang, umur aku bakal mencecah 29 tahun...erkkk...1 more year to go to 3series...owhhh no...aku rasa baru semalam aku sambut umur yang ke 17 dengan kengkawan sekelas...tapi bila berada di alam yang nyata...aku rasa cam berat sangat nak cecah umur 30 an ni...walhal aku rasa aku masih muda...remaja tu tak la kan...dulu masa umur belasan tahun nak cecah umur 20 an pun aku rasa cam lain macam...

kalu bleh diundurkan masa kan...aku tingin kembali ke zaman kegemilangan aku dulu...masa dok belajar kat itm tu...banyak kesilapan yang aku nak betulkan...tapi dah lumrah kan...kita belajar dari kesilapan yang lalu...haihhh...tapi tulah, aku memang jaat dulu...tapi baik sikit dari nojah yang kepala jahat tu...hoh...
nak tau ngaper aku suka ayat kat atas ni???aku rasa ayat ni aku terbaca masa aku baca majalah ujang dulu...so lepas pada tu terus aku guna sampai skang...ahhh dulik ar, walaupun aku tau aku  dah semakin dimamah usia...tapi aku takmo membesar...cukuplah besar takat ni jek...ekekeke...

eh sebenarnya apa yang aku merepek ni ek???tah la...tapi dalam paler aku skang ni dok mikir...goner gayanya aku bila dah umur 30 an ni...aku rasa sama jek kot...tak berubah la...tapi kan target aku nak ada 3 anak sebelum ke angka 30 an tu nampaknya tak berhasil la...nak beranak tahun ni pun dah tak sempat...hehehe...kena adakan target baru ar pas ni...bleh???

ni masa belasan tahun...tingkatan 3-4-5 ...aku lupa la...

ni pun masih muda remaja...belasan tahun lagi...yang aku ingat tahun 1999...muda lagi tu kan...

yang paling aku suka gambar ni...alasan???sebab takde gambar nora...dia lum join geng kami time ni...asiklah balik jumpe abe 'gelap' dia...haiihh...

eh tetiba ada gambar dato nurhalija kat cockpit with one of OUR captain...abislah aku kena saman ni kang...haihhh...motip??aku perasan dulu aku muda dan comel cam dia ni...:p

pepun...I Know That I'M Getting Older...But I Refused To Grow Up...hehehe...apa yang ada pada umur kan...lalala...

13 comments

Wednesday, June 16, 2010 2:50:00 PM

selamat datang ke hari tua

gyahahahaahahaahaha~

Wednesday, June 16, 2010 2:53:00 PM

.:hellioz:.
siot la lu helli...gwa masih muda maaa...:p

Wednesday, June 16, 2010 2:58:00 PM

aku dari dulu sampai sekarang memang tak masuk langsung geng korang..maklumla aku ni kan jahat gile...korang sume baik baik...

sebab tu aku curi curi jumpa kekasih gelap...


sampai 7 keturunan agaknya orang akan sebut sebut pasal kekasih gelap aku ni kot..

Wednesday, June 16, 2010 3:10:00 PM

.:missgeli:.
eh ko nampak gambar ke idak ni???

Wednesday, June 16, 2010 3:11:00 PM

sib baik aku muda lg dr korang. aku kan masuk U umur yg lebih muda. kira aku golongan budak yg ber IQ tinggi la. best betul

Wednesday, June 16, 2010 3:42:00 PM

eh w/p belengaih tapi nmpk cam nak sama muka cam dato siti, eh tapi tak bermakna siti pon belengaih.. ahhaha ahkak sorang je hokey!

i dah jawap tag! siap!

Wednesday, June 16, 2010 4:22:00 PM

Gua x salahkan sesiapa yg salah teka umur gua...mmg muka muka gua agak baby face!hahahahahahai

Uish, gua sampai skrg ingat umur gua masih 24. Kadang tu bila masuk birthday je, makan masa jugak nak kira umur sebenar berapa!

Wednesday, June 16, 2010 4:55:00 PM

takpe..janji jiwa muda...hehe..cam kite dh 3series tapi maintain rasa muda ni.. =P..al-maklum anak baru sorang, kecik pulak lg..

Wednesday, June 16, 2010 6:09:00 PM

beznye capten tu amek gambo ngan tok ti jeles2

Wednesday, June 16, 2010 9:09:00 PM

umur je tua :)

Thursday, June 17, 2010 12:03:00 AM

laa..siyes weh aku igtkan gamba tokti tu td ko,kih3..

Thursday, June 17, 2010 11:47:00 AM

hitam sangtkah kekasih nogha tuh wey..smapai di panggey kekasih gelap...dng wajah penuh konpius..

ceh izan..letak gak foto zman rappers tuh..hahaha sungguh funny home video..
wey..aku suka tgk filem 13 going 30 yg Jennifer ganier tuh lakon..cam umo 30 nih ada permulaan bg wanita la..wajah kita yg sebenar akan muncul dlm usia 30 an..time tuh nk tau ko jelita ka rupawan ke umo 30 an la..
tp mujuq aku masih lagi 21 thn..heheheh

Thursday, June 17, 2010 12:10:00 PM

lagi2 gambo aku yang takder..nak kena izan nih..baik ko buh gambo aku..kalau idak..siap ko aku berleter kat ym..

Post a Comment