Tuesday, June 22, 2010

.:Isu Yang Masih Digoogle:.

hai...salam semua...korang masih ingat tak jumaat lepas aku pernah post entry sal punca penceraian sultan brunei dan azrinaz mazhar hakim tu???aler kat entry NI...hurmm...tapi sorang pun tak berani komen kan...hehehe...aku pun tak berani nak komen lelebih weii...tu sebab aku hanya MAMPU buh link jek...so tadi aku try google tajuk yang aku buh kat entry di atas tu...korang tau apa jawapan yang aku jumpa???ni dia...

takat jam aku post entry ni, blog aku masih di tempat yang teratas...tu kalu search kat google ye...bukan yahoo tau...korang search ikut kata kunci cam aku search kat bawah tu...hehehe...

eh betul la kata nojah...kalu kita gunakan keyword yang betul bagi isu semasa yang ramai dok google, otomatik blog kita akan tersenarai...hurmm...

pastu kan...patutlah ari jumaat tu aku menerima kunjungan yang ramai dari pengunjung² yang berminat nak tau citer selanjutnya di sebalik penceraian itu kan...hurmm...sikap ingin tahu rakyat kita sangat tinggi...termasuklah aku...hahaha...

dan kesimpulannya...kat aku nyer nuff, patutlah ramai orang dok guna kata kekunci yang sama dok terjah blog aku tu...tak caya???korang nengok kat bawah ni...semenya isu yang sama bukan???

bagi aku...adakalanya diam itu lebih baik...selamat membaca...hehehe...

9 comments

Tuesday, June 22, 2010 7:48:00 AM

pergh!!!!! byk tol yg mengena!dah mcm blog gosip la blog ahkak ni!! hehe

Tuesday, June 22, 2010 7:50:00 AM

.:fiza mak darwisy:.
hahaha...banyak la ko punya gosip...:P

Tuesday, June 22, 2010 8:00:00 AM

hoooo...hangat tul isu tu ye..kite diam jer..^_^

Tuesday, June 22, 2010 8:04:00 AM

.:mamalieyna:.
haah memang hangat...kita pun diam jugak...tu yang buh link ke blog orang lain jek...:p

Tuesday, June 22, 2010 8:09:00 AM

ahahhaahaaaa... glemer la yuuuuuu.... mcanak leee trapikkkk...

Tuesday, June 22, 2010 8:13:00 AM

glamer la blog yu ni...uuhuh

Tuesday, June 22, 2010 8:21:00 AM

.:anna:.
tapi takdelah glamer blog yang buat jamban weii...hahaha...

.:asha:.
cehhh..glamer la sangat...

Tuesday, June 22, 2010 8:41:00 AM

aku penah nk jadikan isu ni sbg kajian kes..tp telah di warning oleh pn noj yg katenya..akn berlaku rage yg diketuai oleh die jika aku lakukan sesuatu yg merepek..so aku pendam je hasrat tu..

ideanyee, aku nk bukak tajuk yg profesional tp isinyi sedekit terpesong..tu jek..x salah kan?

p/s blog yg buat jmbn? pe tu??

Tuesday, June 22, 2010 9:44:00 AM

antara keyword yg tak penah tak ada dalam seminggu sejak aku register nuff adalah

'isteri teraniaya'

cam pelik gak. teraniaya beno ke aku ni kak hahahahhaha .. malas nak cari pulak entry mana satu

setau saya yg tak berapa tau, ni boleh tingkatkan ranking2 :)

Post a Comment