Tuesday, June 29, 2010

.:Kalau Haiwan Pun Ada Facebook:.

warming up entry pagi ni aku copy paste dari email ye kengkawan...freshkan minda anda pepagi selasa yang berbahagia ini...terpikir gak aku...nak tergelak pun ada...kalulah haiwan² pun ada facebook cam kita² ni...agaknya nilah status yang akan 'mereka' up kat fesbuk mereka itu...hahaha...

Cicak : Tuan rumah baru beli reket elektrik, gua kenduri nyamuk BBQ mlm nih...

Nyamuk : Baru habis ronda rumah Ajoi... kenyang burp, Alhamdulillah. ..

Aedes: Baru jer selamat bagi injekan maut, yeah!!!

Ayam: Tidaaaaaaaaaaaak, Besok majikan gua mau buat kenduri kesyukuran, gua mau di sembeliiiiihhh! ...

Cicak : isteriku tersepit pintu

Kucing Betina: "Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa."

Ayam : Kawan2...kalu esok guwe tak update...bererti guwe udah di goreng....I luv u all... jangan luper wat kenduri arwah untuk I yaa...

Nyamuk: Siot, sekali drug addict gua hantam daaaa. Gua positif HIV AIDS... uwaaaaaaa

Cicak : Mau ke ke bilik air anak tuan rumah jap ... baru beli videocam baru ...

Kucing: Baru je add awek sebelah umah... keturunan PARSI beb!!!

Tikus: Operasi malam ni... selongkar kitchen kabinet... sape nak ikot?

katak : malam ni nk wat konsert la..da lama x ujan ni..hangat oii..

ular : rasa mcm nk makan lauk telo la malam ni..mana nk cari ek..

Anjing: Aku tension bila ada mat rempit berkumpul tepi rumah aku tiap malam. Nak tido pun x senang hanjeng punya org.

Kuda: Patah kaki; Rider aku bangang salah timing bila nak lompat pagar, sekarang rehat kat kandang.

Kura-kura: Aku sakit hati bila bini aku berjalan. Lembab mcm siput babi

Siput babi: Aku sakit hati bila bini aku bergerak. Lembab mcm kura2

Gagak: Tadi jumpa ayam KFC. Jangan jeles

Burung Kakak Tua: Penat betul nk ubah stigma masyarakat. Walaupun aku Burung Kakak Tua, tapi aku burung Jantan!!!

Babi hutan: susah betul nak cari makanan halal sekarang ni.

Kera: semalam GF aku bagi bunga. Sedap jugak kunyah

Tikus: Aku makan mee goreng mamak kat Al Naz maju@precint 9. Meh la join sekali.

Lalat: Asyik hurung bangkai je. Alhamdulillah hari ni jumpa nasi bungkus.

Sotong; Aku bengang bila tapak sulaiman ejek aku si lembut

kucing : update petang karang tepat jam 5.00pm slow ngendap ala2 pink panther nyurik ikan bawal kepunyaan kaklelamajnun. ..

lipas : merasmikan pengunaan kepak baru sekali bila dikembangkn. ..gerun tengok mmber aku kene tarik dgn jeli2 panjang kepunyaan cik cicak..eee seram nyeee....

itik serati : hahahhaa lawak2 ayam serama tu ade hati jalan tersengguk2. ...nk tiru aku le tu.. lol....

Ikan laga: Boring sey, duduk sorang2 dalam tanki ni.

Ikan parang; Kurang asam punya manusia, letak gambar aku kat depan bekas keropok

Ikan Jerung: Kenapa x de sorang pun nak add/approve aku. :-(

Ikan Sepat: Terkenang jiran sebelah yang dah dijadikan ikan pekasam. Al Fatihah

Ikan Bilis: Wah ramainya kawan kita. Tahniah remy, ko kawan aku yang ke 5000.

Ikan Arowana: Cantik tak sisik I? Cantik kan ?

Ikan Mas Koki: macam mana nak kurus nie?

9 comments

Tuesday, June 29, 2010 8:19:00 AM

hamsap
anyh2 je...
gyahahahahahah~

Tuesday, June 29, 2010 8:21:00 AM

.:hellioz:.
lu kategori haiwan mana..ekekeke...

Tuesday, June 29, 2010 8:31:00 AM

ahahahahhaha... mmg kacau bilau kalo gni.. blm masuk geng semut lagik... haiiihh...hahhahahahahah

Tuesday, June 29, 2010 8:33:00 AM

.:anna:.
si helli tu leh ar copy status tuk kucing dia...ekekeke...:p

Tuesday, June 29, 2010 9:06:00 AM

haiWan da lame la ada fb..stat2 aku knal die..mmg da ada dah..

eh jap..ni cite haiWan mana ni? kwn aku tu ke haiwan=binatang?

Tuesday, June 29, 2010 9:21:00 AM

sape la yg takde keje sgt ni. mengom betul. hehehe

Tuesday, June 29, 2010 9:25:00 AM

.:sevunation:.
eh kawan ko la aku citer ni..haih...persal ko tak add aku kat fesbuk ko...

.:nOj:.
tulah tu...tapi beh2 lak status ni kan...hahaha...

Tuesday, June 29, 2010 12:29:00 PM

hahahaha lawak gile..

Tuesday, June 29, 2010 12:46:00 PM

.:ayang:.
hahaha...ko kategori mana weii...

Post a Comment