Friday, June 4, 2010

.:Lagenda Budak Setan Official Trailer:.

aku tengah rajin ni...rehat ni pung tak kemana...dok melekap jek kat atas kusi opis ni...nak kuar tadi aku dah kuar p bank..so malas ar nak kuar lagi...atenya bebenonya, aku malas nak drive...hehehe...

eh aku ngah rajin ni...mud nengok citer budak setan tu masih terngiang² kat lam paler otak aku tu...memang terkesan la...terutama lagu temanya...alahaii...so masa aku tengah rajin ni, amik ni...aku buh video official trailer tuk citer tu...aiyayaya...sedihhh...pepun aku suka ar pada lisa surihani tu...erkk...lessykah aku???tidakk...tapi tak salah memuji kecantikan dia kurniaan dari Allah S.W.T...


penggambaran filem ni banyak dibuat kat langkawi...aku suka permandangan petang kat UPM tu...cantik la...bilalah meke² yang ada kamera DSLR nak ajak aku Shoot kat sana ek...hehehe...fiza, ajak naman jom...hehehe...

13 comments

Friday, June 04, 2010 2:20:00 PM

hehe aku ni dok layan ost LBS dari tadi heheeh sme kena sampuk ngan LBS

Friday, June 04, 2010 2:20:00 PM

sgt teringin nk tgk cite ni.tp apekn daya kelantan xde panggung wayang

Friday, June 04, 2010 2:23:00 PM

.:gula gula kapas:.
alahaii dik...siannya...dak bujang cam ko, patut p nengok ni...hehehe...leh tacing²..sedih tau...sampai leleh air hingus sebab nangis...

.:nana:.
aku suka lagu dia...dengo lagu pun sedih...ni kan citernya...sib baik aku bawa tisu semalam...

Friday, June 04, 2010 2:23:00 PM

ye la...ye la..kamu suka lisa surihani..dr pagi td kamu dah ckp perkara yg same..

cumenya....
cik lisa je .. yang...hmmm... x suka kamu...ehehe

Friday, June 04, 2010 2:25:00 PM

.:sevunation:.
hahaha...ko jeles la tu...dia suka aku wat per weii...ampeh ar ko ni...hehehe

Friday, June 04, 2010 2:25:00 PM

kaka izan.~!!!

org da tengok semalam citer ni.
huhu :)

hurm not bad but novel dia lg best. :'(

Friday, June 04, 2010 2:28:00 PM

.:nana abd rahman:.
hehehe...novel dia memang beh dik oi...kalu betul2 ikut novel tak cukup waktu tayangan 2 jam...hehehe

Friday, June 04, 2010 2:33:00 PM

aku nak tengok citer ni

tapi bila tak tau

Friday, June 04, 2010 3:32:00 PM

tgk tak cite V3 samseng jalanan ke hape tah tajuk. dlm tu lakonan lisa lain sgt. pun best. ah suka nye lisa

Friday, June 04, 2010 3:49:00 PM

Sana sini org dok citer pasal LBS nih.

Friday, June 04, 2010 3:52:00 PM

.:wanie:.
p la nengok...ajak abang labu ko...ishhh ko ni...

.:nOj:.
nengok...nengok...farik lakon gak kan...alahaii...sejak bila ko pun suka lisa ni...ishhh...potong betul la...

.:fiza:.
skang demam LBS ni...sementara masih panas baru kuar oven...:p

Friday, June 04, 2010 4:09:00 PM

jom!jom! :) sok pgi i balik kelantan.. nak kopok losong??hehe

Friday, June 04, 2010 4:20:00 PM

jom!JOM!cakap saja bila..huhu. sok pgi i balik kelantan..nk kopok losong tak?? hehehe..

Post a Comment