Friday, June 4, 2010

.:Lagenda Budak Setan:.


semalam petang aku dan suami p dating...nengok citer ni...hehehe...semangat tu...jarang² hubby aku tu nak layan citer melayu gini...tapi pepun over all citer ni beh walaupun pada mulanya jalan citernya agak cepat...part cintan cintun jek banyak...dan lagi pulak si kasya (farid kamil) jadi setan scene dia kejap jek...tak banyak perkara setan yang ditayangkan...takpelah kan...kalu nak ikutkan betul² citer kat novel, sure tak cukup punya 2 jam waktu tayangan...

jalan citernya agak sedih...aku ni banyak kali dok menyeka air mata...hehehe..sius ar, dah ar aku ni cengeng...nengok plak citer sedih² gini...mau tak mengalir air mata aku ni...tapi sib baik orang kat depan aku ni sibuk dok wat wayang sendiri lam gelap...sesekali aku layan gak ar...hehehe...

ermmm perlu ke aku citer sinopsis citer ni???aku rasa tak perlu la kut...kang tak saspen lak korang² yang lain nak nengok kan...hehehe....pepun aku suka lakonan lisa surihani itu, walaupun tak sampai scene akhir la kan...pastu diganti ngan pelakon baru lak shikin kamal tu...aiyayaya...kesimpulannya sangat sedih..ending dia siap tulis tu...TAMAT BAHAGIAN SATU...hehehe...maknanya akan ada sambungan la...seingat aku la, novel ni sambungannya adalah bertajuk KATERINA dan KASYA..aku ingat² lupa ar...

2 tiket tayangan tuk kami si suami dan isteri..

dan malam tu jugak...kawan hubby ajak nengok farid kamil mengarah citer apa tah kat pudu...so hubby aku pun layan jelah...hehehe....ekseli kawan hubby ni member sekampung ngan si farid ni...member agak kamceng la...dan malam ni pun farid tu ajak derang nengok dia shooting kat kemensah apa tah...

ha, yang baju putih tulah member sekampung si farid kamil tu..merangkap opismate hubby aku...

kata hubby sempoi jek farid ni...humble la...takdelah riak bagai...pastu siap suh hubby aku komen camner dia berlakon kat LBS tu...hehehe...kata farid sebelum dia berlakon tu, dia pun tak pernah dengar nama novel tu...alahaii...sian betul...sib baik dia selamba jek berlakon...dan kata farid lagi, scene nangis tulah part yang payah nak dilakonkan...hehehe...tu betul² dia teriak..hahaha...

hubby ngan farid...hubby kata semalam farid bawa AWEK dia sekali...hehehe...seseorang yang sangatlah dikenali...siapa awek dia tu...biarlah resia kan...takmo la ganggu privasi idup orang...

tu jek citer aku pasai LBS ni...kalu korang teringin nak nonton p la...tengah² panas la beh nak nonton kan...kang kalu dah basi bosan lak...hehehe....

notadijariku: sejak bila aku suka amik tau dunia artis ni...haiihhh....

21 comments

Friday, June 04, 2010 7:50:00 AM

sapa awek dia??i nak tau jgk..takmo bgtau kat alam maya bgtau la di alam realiti..hikhik

tetiba ja nak sibuk pasal artis..hehe

Friday, June 04, 2010 7:54:00 AM

ekekekekekekek
bestnye 'date' ngn hubby

lalalalalala~

best btol ke citer ni?tk tgk lg

>_<


a walk to remember

Friday, June 04, 2010 7:55:00 AM

semorang mcm dah tau kot sape awek dia..muahahaha..

Friday, June 04, 2010 7:56:00 AM

.:fiza mak darwisy:.
haah kan...sejak bila kita amik tau pasal artis ni...hahaha...

Friday, June 04, 2010 7:59:00 AM

.:jane:.
sesekali...ni pun jarang sekali...beh gak ar...heheh

.:mel:.
aku pun rasa gitu gak...tapi malangnya aku baru tau...hahaha...tak sangka lak derang kapel berdua...hehehe...

Friday, June 04, 2010 8:02:00 AM

patut la semalam ai tak jumpa ngan kakak ai nie di waktu petanggg...heeheehee...

Friday, June 04, 2010 8:07:00 AM

heheh wei kita ni sama je....aku pun ada wat entry pasak LBS sedih kan..tp bila sampai tengah2 cite ni aku rasa mcm slow skit

xpuas nk tgk babak romantik dia masa mula2 tu

Friday, June 04, 2010 8:10:00 AM

.:ibuhaikal:.
dah cari ko tak jumpa...hahaha...

.:Nana:.
aku nak up malam tadi lagi, tapi agak kurang sehat la plak...

Friday, June 04, 2010 8:17:00 AM

aaaaaa.... beeeehhh nyeeee... suke3....

farid kamil mmg sgt2 humble.. hrp2 gitu la slalu kan... hiks~

jumaat mmg citer sal artis eh??

Friday, June 04, 2010 8:39:00 AM

aku pon suke lisa surihani...tp aku x suke bile die tejerit2..sakit telinge dibuatnya..nasib baik dgr kat tv je..leh lower volume tv tu..

lisa la awek en farid bin kamil kan???????????dulu aku tgk kat surat kabar bhgn hiburan..

Friday, June 04, 2010 8:49:00 AM

.:anna:.
haah...ari jumaat ni citer sal artis...hahaha

.:sevunation:.
salah...ko leh cuba teka lagi...hahaha

Friday, June 04, 2010 9:00:00 AM

woi woi woi
sapa awek dia

mau tau mau tau

hahahah

Friday, June 04, 2010 9:12:00 AM

hehehe akhirnya berjaya juga ko berdating berdua2 eh?? anak2 ko hntar mana wei..

ermm rasa2 cam knai jek awek farid tuh.. tp kompem la meke x kenal aku.. hehe

Friday, June 04, 2010 10:08:00 AM

kita dah tengok..but ok la

Friday, June 04, 2010 10:21:00 AM

aku tunggu dvd cetak rompak je. farid kamil ni tinggi dan sgt putih kan. last week dia konvo sama adik ipar aku. dikabarkan dia ni tidak sombong sama sekali

Friday, June 04, 2010 10:56:00 AM

haah..memang bery2 the friendly..aku yg baru semlm borak ngan dia..mcm dah kenai lama..bleh lagi sok aku komen lakonan dia dlm LBS..terima kasih la mmber aku tu..sbb mber aku memang kamceng kawan sekampung sekolah semua...farid kt kami terlewat smpi kalu tak leh jdik extra cita dia direct tu...tp..hensome memang ar...anak dara mana yg tgk mesti terliur lah..hahaha...
farid ada bgtau..kalu sesapa ada skir bleh bagi dia..dia akan direct crita tu...jd sapa yg ada skil menulis cerita..bolehla..rezeki..ni...hehehe

Friday, June 04, 2010 11:43:00 AM

farid kamil mmg best, baik sangat.. akak dah dua kali jumpa dia.. ada sekali duduk semeja masa ada majlis festival apa ntah.. dah la duduk bertentang mata dengan dia.. fuh mmg berdebar2 la.. hensem lak tu

Friday, June 04, 2010 12:00:00 PM

eh... nko ngulo waktu keje petang ek... gi dating?

Friday, June 04, 2010 1:25:00 PM

zan...

ha...tgk time keje ekkk...kol 12.30 tu....hahhahahah.....apara....time kat sebelah tutup....kat tiket kecik tak tutup....;)

Friday, June 04, 2010 1:29:00 PM

ermm..nampak suami ko tecit kan izan..hehehe..aku pun nak dating ngan somi jugak lah..tapi biler?..uhukksss...

Friday, June 04, 2010 1:48:00 PM

dulu ko guna tagline ni la kan?

Post a Comment