Saturday, June 19, 2010

.:Laksa Penang Dan Popia:.

selamat pagi semua...selamat berhujung minggu...ari ni terbangun awal la plak...ni gara2 dak irfan la...bangun awal cam nak p taska jek...haihh...tak kasi can pun kat ibu nak terlajak bangun...huhuhu...so pepagi ni aku wat laksa goreng dan popia...korang pernah makan tak laksa goreng???ekseli aku memula makan laksa goreng ni masa kat otel seri malaysia penang tu...memula aku pelik gak...eh ada ke laksa goreng ni...so bila try sedap la plak...so aku pun try la buat...kebetulan laksa ari tu ada lagi tapi kuahnya dah basi...tu aku wat laksa goreng tu...hehehe...

pastu ari khamis ari tu adalah aku wat popia dalam 40 biji...memula bajet nak bawa p opis ari jumaat tu tapi lupa lak nak goreng...sib baik la hubby ada tinggalkan tuk aku sikit...kalu idak, nasib lah...dia kan hantu popia...hehehe...klah, aku nak bersiap2 ni...kejap2 lagi nak p kenduri seorang teman kat taman pelangi sentul tu...babai semuaa....

7 comments

Saturday, June 19, 2010 5:15:00 PM

sedapnya popia..

Saturday, June 19, 2010 5:15:00 PM

sedapnya popia..

Saturday, June 19, 2010 7:00:00 PM

akk..share la resipi laksa goreng tu..huhu

Sunday, June 20, 2010 11:33:00 AM

salam
sedap erk kak laksa goreng??
belum pernah try ni..kena try r...

Sunday, June 20, 2010 12:19:00 PM

tak pernah jumpa pun laksa goreng...dengar pun tak pernah.tapi bila search kat google...wujud rupanya makanan tu.ingtkn sekadar mitos..hehe

Terbaru : Dilemma Wanita Gorjes

Sunday, June 20, 2010 12:57:00 PM

yer la mana bentuknya laksa goreng tuh..mana dia..tunjukkan buktinya..aku pun tingin nak tgk gak...bg sekali resepinya sekali..:P

Monday, June 21, 2010 8:11:00 AM

.:umi nuha:.
popia buat sndiri...hehehe...

.:gula gula kapas:.
tu akak dah share...p salin cepat...

.:cheqna:.
sedap, pestime makan kat penang itu hari...heheh...tu gigih try buat gak ni...

fndrocka
eh adalah, tkkan mitos kut...hahaha...

.:fyzz:.
huhu...tu aku dah share...p la salin..

Post a Comment