Monday, June 14, 2010

.:Mesej Dari Kampung:.

salam semua...selamat bersiaran kembali...2 hari tak hapdet...eh 3 hari la...ari jumaat tu aku punya PA yang  tolong hapdet kan...kawan2 katanya...huhuhu...so kalu aku cuti, makanya blog pun cutilah kan...hehehe...semalam pagi gerak balik ke pangkal jalan dari kampung awal pagi...sebab nak menyinggah di satu tempat tu...majlis pertunangan berjalan dengan lancar walaupun cuaca panas membahang...sian kat anak²...nak tido pun susah...klah, aku malas nak sentuh sal majlis tu lagi...nenantilah aku citer kan dan up gambar yang sempat aku snap dalam pada sibuk tu kan...tapi aku nak sampaikan beberapa mesej dari kampung kat sini...

PERTAMA
to anna, emie dan mereka yang berminat dengan buah nam² tu...SORRY sesangat sebab lum ada buah yang masak di pokoknya...tapi pokok tersebut sedang berbunga lebat...maknanya takde rezeki korang kali ni...tunggu aku balik len kali aku akan petik tuk korang ek...jangan sesedih tau...

KEDUA
to nora...weii sorilah, buah manggis lum masak lagi...masih menghijau dengan lebatnya atas pokok kat belakang umah tu...nampaknya aku kena balik kampung lagi ar bila manggis dah masak...ko dun wori nora, aku akan pastikan ko dapat merasa buah ni tuk tahun ni cam tahun² sudah kan...

KETIGA
to noj, sori ye kak...rambutan masih lagi menghijau...lum berisi lagi...lum nampak tanda² nak masak lagi...maybe tak lama lagi la tu...

KEEMPAT dan seterusnya...
pada dak echa tenkiu sebab tolong hapdet blog aku ni kan...cehhhh siap buh backlink lagi...gud²...mekasih bebanyak...jasamu di kenang...

to  mereka yang bertuah tuk giveaway aku tu...lagi 3 nama lum kasi alamat...ni panggilan terakhir...kalu anda tak tampil kasi alamat seme, nampaknya aku akan kasi kat orang lain yang lebih berminat...harap maklong ok...

tu jelah apdet ringkas di hari monday yang agak2 blues ni...huhuhu...

8 comments

Monday, June 14, 2010 8:20:00 AM

masuk contest tak check balik ke

bak sini adiah meka

ahahaha

Monday, June 14, 2010 8:20:00 AM

ehhh... nape x petikkkk jekkk.. pastu peraaaammm la.. nnti masakkk la tuu... adesss.. kire2, x dpt la ni... huks~

Monday, June 14, 2010 8:27:00 AM

.:anna:.
maknanya mang takde la weii...giler apa nak peram buah manggis yang masih ijo..ko ilang akai ke apa...
buah yang ko nak tu tengah berbunga...ke nak peram bunga dia tunggu jadi buah???:P

.:wanie:.
tulah tu wanie...aku kasi ko jelah...kan kan...

Monday, June 14, 2010 8:35:00 AM

agak agak sempat tak aku merasa sebelum puasa nanti?

suke sebut nama sebenar tau..menci!

Monday, June 14, 2010 8:35:00 AM

xde pung msgt tuk aku...ye ar sape la aku kan..

Monday, June 14, 2010 8:40:00 AM

.:asha:.
tak yah kecik ati la weii...ko tak pesan pepe...wat per aku bagi mesej lak...hehehe...

.:nora ismail bukan nama sebenar:.
sempat kut...sikit masa jek lagi nak masak...lor, mana ada aku sebut nama sebenar ko...ishhh

Monday, June 14, 2010 9:28:00 AM

aku pesan kan..tak ingat la tu..cek msg semula...uhuhuhu

Monday, June 14, 2010 10:02:00 AM

ok takpe aku tunggu la dia masak ni. aku dh buat pondok bwh pokok dh ni

Post a Comment