Thursday, June 10, 2010

.:Nak Balik Kampung Dah Ni:.

psst...psstt...bos aku half day ari ni...aku pun cam nak half day jugak la...tapi tunggu bos aku balik aku pun nak balik...tapi kalu aku nak balik skang pun, nak balik naik apa ek???hubby bawa kete ari ni...nak tak nak kena ar tunggu dia amik kan...cehhh...

owh ya, jap2 lagi nak gerak balik kampung...kali ni balik jengka la plak...ari sabtu ni ada majlis pertunangan kakcik adik aku tu...pasni tah bila ar plak umah mak aku tu nak adakan kenduri besar kan...ye ar, kakcik satunya adik pompuan yang lum kawin...yang tinggal adik lelaki bongsu tu..baru tingkatan 2...lambat lagi ar aku nak dapat adik ipar pompuan kan...hehehe...

owhh ya...ritu ada ar sorang member yang rekues nak makan buah NI kan...so nengoklah kalu ada buah ni tengah masak ranum kat umah jiran sebelah mak aku tu, aku bawa la balik ek..tapi kena pos la plak...hehehe...klah, ni update ringkas dan padat dari aku tuk ari ni...selamat berhujung minggu semua...

emie...ko nak tak buah nam nam ni???

sekian...kalu aku bercuti...maka bercuti jugaklah blog aku ni...huh...

23 comments

Thursday, June 10, 2010 2:16:00 PM

izan...NNNAAAAKKKKKKK SAAANGGGATTTTT!!!!! tolong pastikan sampai kat aku yer..bestnyer..makan cicah garam..aku nak..alahai..macam lambat lagi plak aku nak dapat buah tuh...aku nak tau..conform aku nak..tq tq tq..muahahamahamuah..

Thursday, June 10, 2010 2:17:00 PM

jg diri!

Thursday, June 10, 2010 2:19:00 PM

buan nam2...

sumpah lame gyler xmakan buah neyh
sigh~

mne la nk dpt mende neyh

Thursday, June 10, 2010 2:23:00 PM

nak sikit!!!

Thursday, June 10, 2010 2:25:00 PM

.:emie:.
memandangkan ko ibu ngandung...akan ku gagahkan jua...tapi kalu ada yang masak tau...kalu takde aku amik yang putik la...hehehe...

.:jantan keparat:.
aiyayaya...so suit...saya akan jaga diri saya...:p

.:hellioz:.
kan gwa cakap kat jiran sebelah umah gwa banyak...ni mesti lu tak baca ni...kalu lu nak, gwa kasi...hehehe...

.:ena:.
haii...ena pun ngidam ek???

Thursday, June 10, 2010 2:34:00 PM

nakkkkkkkkkkkkkkkk buah manggis....



takpun saya beli la buah manggis itu dengan awak..

Thursday, June 10, 2010 2:39:00 PM

.:miss geli:.
erkk lupa nak tanya mak aku...manggis dah masak ke lum...rasanya lum masak lagi ar nora...ko nak kena peram la...mau???

Thursday, June 10, 2010 2:47:00 PM

oooohhh buah ker? ingatkan kuih apa tadi...

Thursday, June 10, 2010 2:47:00 PM

Sedap ker buah nam nam nih? 1st time dengar & tengok (^_^)

Thursday, June 10, 2010 2:51:00 PM

nakkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!

pos utk ai jugakkkkkkk..

Thursday, June 10, 2010 2:57:00 PM

.:fiza:.
ko nak tau sama ada sedap ke tak...ko baca kat label buahan tu...aku banyak pos sal buah ni...

.:kak ratna:.
bukan kuih kak...tapi memang buah...hehehe...

.:anna:.
aiyayaya...kena pos ke penang la ek???

Thursday, June 10, 2010 3:28:00 PM

kalau kat teganu pggl buah katak puru..

nape katak puru?sbb tgk la sendiri gmbrnyer..walaupun nama ye gitu..tp sedap pada yg mengidam...

Thursday, June 10, 2010 3:30:00 PM

slmt blk kg,berhati2 di jln raye..best weh buah tu,cicah gula dgn kicap,pehhh

Thursday, June 10, 2010 4:11:00 PM

tak penah nmpk. tak penah pegang. tak penah mkn. ko pos kt emi tu pos byk sket. nanti aku pg umah dia makan

Thursday, June 10, 2010 4:38:00 PM

aku nak jugak....

Thursday, June 10, 2010 4:42:00 PM

hati2 dijlnraya....selamat balik kampung..huhu..jelesnye..

Thursday, June 10, 2010 5:19:00 PM

kalau kt klate buah ni org pggil
buah katak puru...huhuhu dapppp


hehehe....1st tme komen...
baca blog ni jah brzaman...
(*-*) salam kenal....

Thursday, June 10, 2010 9:14:00 PM

amboi... cuti saje...

Thursday, June 10, 2010 10:19:00 PM

sob sob

apasal mcm tak penah jumpe buah ni eh

have a safe journey

Friday, June 11, 2010 12:34:00 AM

AKU NAK!!!!

Friday, June 11, 2010 8:31:00 AM

aku nak buah durian.. ada tak?? buah nam tu sius tak penah makan wei...

wei.. sedapnya daging goreng makan cam dulu kan.. ko buat sikit... aku nak..

Friday, June 11, 2010 10:32:00 AM

aku nak la jugak buah karipap nih..

Friday, June 11, 2010 10:49:00 AM

izan,, aku pun nak manggis tau..kena peram pun takper..jgn lupa..nam2, manggis n rambutan..ingat tuh...hehehehe..

Post a Comment