Friday, June 25, 2010

.:Noj..Aku Dah Tertengok...Kalu Ter Tak Pe Kan...Tak Sengaja Tu...Heheheh:.

selamat aku baca ar entry si noj tu, pasal video klip aril peterporn ngan luna maya...erkk...aku dah tertengok weii...tapi bukan sendirian, nengok sebab hubby aku yang tunjuk...kalu ter tak pe kan...maknanya tak sengaja...apa yang leh aku kata, aku rasa aril ni gila seks la...sebab bukan takat ngan luna maya...ramai lagi...semalam aku ter tengok masa dia wat pojek ngan luna maya dan cut tari apa tah...haihh...gitu rupanya dia ek...sib baik aku tak pernah sekali pun minat kat dia...lalala...

eh noj, kalu kat youtube kejap jek...ce ko try dunload kat 4shared...lama weii...lebih kurang lam 6 minit gak ar...persoalannya skang kan, apa motip dia wat pojek ngan wanita wanita itu kendian amik video...erkkk ke dia mang tokey video lucah ek???

6 comments

Friday, June 25, 2010 8:37:00 AM

kak..polis indo kate, ade 32 vid.. 4 dr tu, dgn jntan.. pe ke biseksual die ni.. gilerrr...

xmo tgk.. nnti gelap ati+doa x diterima kata bondaku...hhuhu..

Friday, June 25, 2010 8:40:00 AM

.:anna:.
akak pun takmo tengok..tapi tertengok...ishh apa gile jantan tu ek...sangap sangat ke??

Friday, June 25, 2010 8:49:00 AM

ye ke zan tertengok.. takkan tertengok pai abis 6 minit.. wakakakak

jgn mare ek zan, hari jumaat ni.. xelok marah².. :P

Friday, June 25, 2010 8:51:00 AM

sangap la tu.. kate pun dude... ehhh tapi yg dgn cut tari tu, die still husband 2 sumbodi...mmg gilerrr!!

maria ozawa view die punye vid.. mmg giler sumenye....

Friday, June 25, 2010 9:00:00 AM

.:mrs hakim:.
kan dah kata tertengok...so alang2 tu nengok ar sampai abis...hahaha...

.:anna:.
erkkk...gitu???

Friday, June 25, 2010 9:19:00 AM

ter takpe. perbuatan tak sengaja. hehehe. geli betul la aku. mmg gile sex gayenye dia neh. uwek

Post a Comment