Thursday, June 24, 2010

.:Nota Buat ANON:.

hai semua...selamat hari khamis...a.k.a ari ni adalah pay day kan...hehehe...eh warming up entry tuk ari ni, aku nak kasi nota buat meke2 yang bernama ANON...semalam aku ada terbaca dan komen kat blog echa pasal ANON yang bersuara di blognya...sian kan ANON ni...dah ar takde akaun...nak memberi komen membina pun terpaksa la gunakan nama ANON yang ada segelintir dari ANON ni sangat lantang dalam bersuara...aku tertarik pada komen si ieda tu yang mengatakan kadang2 ANON ni lebih emosi dari seorang blogger...ye, sangat setuju...asal ada topik yang menyentuh hati dan beremosi, ANON tak teragak2 nak komen...bagi komen lak dalam bentuk perlian lagi...haihh...

oh ya, buat ANON yang membaca blog aku ni, maaflah kiranya kerana tidak dapat meninggalkan sebarang jejak di sini...kerana???aku dengan tanpa segan silu telah melarang ANON2 membuat onar disini...walaupun aku moderate komen ye...so maafkan aku...korang tak pat nak glamerkan diri kat sini...kalu korang agak teringin nak kasi komen gak...p register sana...hehehe...

takat aku berblog lebih kurang dalam 2 tahun gak ni, lum pernah la aku dapat komen dari ANON yang leh membuatkan aku down dalam berblog masa aku masih membuka ruang komen tuk meke yang bernama ANON ni...tapi kerana aku ni penuh emosi dan takut menjejaskan mutu penulisan aku dalam berblog kekdahnya, maka aku takkan sesekali membenarkan ANON2 itu menyemakkkk disini...hahaha...

eh korang masih ingat lagi tak kes penyampai dulu...aku rasa, masih ada penyampai yang wujud kat blog aku ni...yelah, aku kan dah lama meninggalkan apa yang aku tinggal, sekurangnya mesti penyampai nak tau apa yang aku buat skang kan...rindu kekdahnya...hehehe...kalu aku bukak komen tu ANON, sure ada yang berpusu2 nak hentam aku ni...ekekeke...

klah, tu jelah nota buat ANON tika dan saat ni...malas dah taip panjang2...yang aku tau, silent reader kat blog aku ni ramai....ada yang aku tak jangka pun mereka akan membaca blog picisan aku ni kan...walaupun mereka2 itu tidak meninggalkan sebarang jejak pung...takpe...tapiiii...bagi aku kepuasan aku dalam berblog ialah membaca komen dan membalas komen dari korang yang sudi mengomen...yang tak beri komen pun takper...aku tarak paksa pun...janji ada yang singgah dan trafik aku masyukkkk...hahaha...giler trafik ni ...

-sekian-

notadijariku: aku salute ngan hellioz...walaupun ANON banyak berkeliaran kat blog dia...tapi sikit pun dia tak gentar...malah tanpa segan silu mempublishkan komen ANON tersebut...ekekeke...oklah kan dari mereka yang langsung sorokkan ruangan komen bila topik hentam orang...haihh...macam2 hal skang ni...

17 comments

Thursday, June 24, 2010 7:03:00 AM

oh cik anon...

sy stakat ni xde lagi anon yg cuba buat onar..

alhamdullilah.tp xtaw la plk next time kn

Thursday, June 24, 2010 7:49:00 AM

anon yg x bnama tu mmg menyakitkan bile komen gile babi.. mcm x sedar2 diri, x reti2 masuk umah org.. nmpak naaauuuu x berajar ethics mase kecik2 dlu...opsss.. sabauuuu je laaa..x de yg sentap kan?? hehhhehhe..

Thursday, June 24, 2010 8:20:00 AM

ANON ada di mana2..hehe..

betul tu, kepuasan berblog dirasai bila org dtg bca dan tingglkan komen..suka3x..^_^

Thursday, June 24, 2010 8:25:00 AM

cesz
lame sgt xjenguk komen blog gwa
dah gwa susah nk recover link
gyahahaahahha~

anon memang best kdg2
kalau melayan sgt pon xbest gak
gyahaahhah~

Thursday, June 24, 2010 8:35:00 AM

Ann0yingm0use... They spice up y0ur c0mments.. Gyahahahahah..
(Gwa pinjam ketawa hell jup)

Thursday, June 24, 2010 8:53:00 AM

izan, kalau anon tu laki maknanya dia x da perasaan, dah hakikatnya wanita itu emosi coz insan yg bernama wanita lah yg melahirkan mereka2 yg bernama ANON kedunia ni, yg sakit wanita.. dah hakikat jiwa wanita ni rapuh...apa la 'doh bin pid' tul ANON tu..
kalau ANON wanita - terima la hakikat sebenar...
*aku lak emosi ni...ntah nape tiba2 aku masuk korum ni..answer :sebab aku wanita beremosi..but I'm still happy with my laki..

Thursday, June 24, 2010 9:22:00 AM

beselah tu mot..ANON kan bermaksud annoying...sbb tu kena tapis dulu komennya...hehehe...

Thursday, June 24, 2010 9:36:00 AM

izan aku pun ada cite hebat tuk ko...khas tuk penyampai...ahahaha mesti ko lagi up darah...aku pun kata...'huhhhhh....alalaal' takmo teruskan...

Thursday, June 24, 2010 10:02:00 AM

aku pon dah 2 taun berblog anon penah singgah, tp aku tau la sape anon2 tu,sbb kengkwn aku je,diorg xde blog,hahaha

Thursday, June 24, 2010 10:32:00 AM

sapeler ANON sengal tue kan..

Thursday, June 24, 2010 10:35:00 AM

ala... ANON tu... abaikan je la...

Thursday, June 24, 2010 10:41:00 AM

hehehe. kt blog aku pun sama. aku yakin betul mmg ramai mengendap cite2 hal aku sekeluarga sejak cite panas menggelegak aritu kan. hahaha

Thursday, June 24, 2010 10:45:00 AM

yela..aku yg bkn anon pun kene lalui tapisan halus dr ko kan..ish2..sian kat diknon tau..hahahaha..nak wat cmne..ko kan blogger glamer..kenela hadapi sume tu..lainla aku..blogger kerdil aje..huhuhu..

Thursday, June 24, 2010 10:48:00 AM

anon tuh anoymous tuh ka izan...

Thursday, June 24, 2010 3:07:00 PM

pijot bukan la...Anon tu anonora....nama glamer nora

Thursday, June 24, 2010 3:45:00 PM

Gua dah check...nama Anon adalah nama paling popular dalam blogsphere.
err...lu xmo ke kawan ngan org popular?ekekeke.

Thursday, June 24, 2010 5:39:00 PM

aduih lah..apa kejadahnyer anon itu..nama sedap didengar..tapi lantang bersuara yer...

Post a Comment