Tuesday, June 1, 2010

.:See You In 20 Years...Itu Pun Kalu Panjang Umur:.

hai semua...pepagi ni blogwalking ke blog2 yang sertai aku nyer giveaway tu...tapi masa agak suntuk...banyak keje la...ni pun sesambil...dah ar ari ni ari pertama aku keje...ngan timetable tuk kapten2 bertugas kat kaunter pun tak terisi...aiyayaya...menanar aku mencari meke² yang aku rasakan layak dok kat kaunter tu...hehehe...pastu ritu aku ada terjalan kat blog fiza mak darwisy tu...pastu ternampak lak kat blog pijot pasal rupa wajah aku 20 tahun akan datang...means time tu umur aku lam lingkungan 40++ la kan...skang kan masih muda remaja...so dek kerana keinginan aku yang meluap² nak gak try nengok camner rupa aku dikala senja itu...aku pun try la...owhhh...begini rupanya...hahaha...

komen aku: hehehe...takpe, takpe...walaupun ada kedut dimana²...yang penting cung masih ada...hehehe...sesekali terkuar ayat perasan daaa...

eh mana aci aku sorang jek yang tua kan...so tuk berlaku adil, aku pun try buh gambar hubby aku tu...huhuhu...


komen aku: no komen la...biarlah dia komeng sendiri...:p

ada yang dah try???yang nak try, klik SINI la...hehehe...

20 comments

Tuesday, June 01, 2010 9:17:00 AM

hahahahahahahaha........napa abe akak nmpk lg muda dr akak.. siap dia punya muka masih licin lagi no kedut2 tu.. akak punya muka jgn cakap la kan.. ni mesti sbb ari2 jadi ijo :p

Tuesday, June 01, 2010 9:22:00 AM

.:fiza mak darwisy:.
hahaha...kentut tul ko ni...sempat lagi ngata tu...hahaha...pepun, cung masih ada maaa...:p

Tuesday, June 01, 2010 9:29:00 AM

wey hehehe gelak dulu leh tak..wey muka hg lain bebeno..tak dak muka hg pung..cam Hjh Katipah salam je..hehe..wey aku tgk haris makin ensem lak..dh tua2 makin menjadi...hehehehheh

Tuesday, June 01, 2010 9:35:00 AM

.:fyzz:.
hang ni sure mata hang dah cairo ni...ada tu rupa aku...cung lagi tu...hehehe...harris tu aku no komen...tunggulah dia komeng sat lagi...lalala...

Tuesday, June 01, 2010 9:42:00 AM

cam muke abg femes jer...

Tuesday, June 01, 2010 9:46:00 AM

.:ejaMaria:.
abang femes mana plak ni???:p

Tuesday, June 01, 2010 9:48:00 AM

Hehehehe...ok gak muka ko bila dah tua, nampak cun lagi (^_^)

Tuesday, June 01, 2010 9:51:00 AM

.:fiza:.
ha, kan aku dah kata...cung kan...sib baik ko mengakuinya...dah doplohsen...p beli eskrem...

Tuesday, June 01, 2010 9:51:00 AM

laki hang jadi hensem la bila dah tua..

Tuesday, June 01, 2010 9:53:00 AM

.:asha:.
no komen...no komen...tunggu dia komen la...:p

Tuesday, June 01, 2010 9:57:00 AM

HENSEM.....HENSEM....HENSEM...FUH..TAK PAYAH LA NAK PENING2 LA KALU GAYANYA AKU HENSOME MACM TU 20 THUN LAGIK...KONFIRM ADA ANAK2 REMAJA YG TERPIKAT NGAN KAU NANTI..PERGHHH..I LEBIU LA SAYANG...

Tuesday, June 01, 2010 10:03:00 AM

.:are-race:.
chaiitt...niat tak betul ni...

Tuesday, June 01, 2010 10:18:00 AM

abis ar muka laki hang ensem lagi

hahahahah

Tuesday, June 01, 2010 10:36:00 AM

abeh la ko. haris ensem lg tu 20 taun akan dtg. hahaha. wei muka dia cam prof izi tau. sius

Tuesday, June 01, 2010 10:56:00 AM

.:wanie:.
heheh...aku kena wat langkah berjaga2 ni...riso gak ni..

.:nOj:.
saper lak prof izi tu???tak kenal pung...

Tuesday, June 01, 2010 11:50:00 AM

kene paka SKII dr skrg wehhhh... hahahahahahhahaa

Tuesday, June 01, 2010 11:58:00 AM

.:delima:.
bak duit sikit...aku tak mampu...

Tuesday, June 01, 2010 12:07:00 PM

mmmm boleh tahan jugak..control mancho dan ayu hama berdua nooo...keep control ye

Tuesday, June 01, 2010 12:48:00 PM

nojah..hah..betui la...mcm prof izi la...renung-renungkan dan selamat beramal.....hahaha..hehehe..

Tuesday, June 01, 2010 3:42:00 PM

aku rasa kan zan..haris jer yang hensem dah tua nanti..gaya pak ustaz..kahkahkah..ko lak..dengan mata terus tak nampak..tak leh buka..kahkahkahkah..takper zan..aku kenal tudung tu kalau ko pakai tua nanti..

Post a Comment