Monday, June 28, 2010

.:Selamat Pagi:.

hai semua...selamat pagi...ari ni keje cam biasa...anak2 terutamanya si kakak ada sedikit lemau...bangun pagi nangis²...haih...penyakit monday blues agaknya...tapi si adik plak ari ni, lambat lak bangun...kena kejut...selalunya pandai dia bangun sendiri...hurmm...macam² hal kan...

klah, warming up entry for today...aku nak citer sal aktiviti aku pada ujung minggu yang lalu...biasalah, tuan bercuti, so blog pun aku kasi cuti...tarak masa la nak update...sibuk kekdahnya...lalala...

dimulakan citer petang jumaat tu...ari jumaat tu, en hubby bawa kete, so balik keje aku suh dia pikap anak² kat taska pastu terus p alamanda...alasannya aku nak cari potty tuk si kakak...since dia dah pandai minta nak berak bagai, so dah wajar aku toilet training kat dia kan...gi pun kakak dah beso...hehehe...pastu sedang asyik berjalan² di alamanda tu, ternampaklah aku akan sepasangan artis ni...kata teman tapi mesra tapi jalan dok berkepit² berpegangan tangan...aler, ngaku jelah kalu berpacaran pun...takde orang nak heran..hahaha...artis yang aku maksudkan adalah eira syazira dan isaac tu...

hurmm...aku buh gambar sesiap ar...so takdelah korang nak imagine bagai saper yang aku maksudkan tu...hehehe...eh btw gambar aku amik kat SINI...

pastu kat depan mcd tu adalah maxis buat tawaran apa tah...tetiba tah mana datang angin en hubby tu nak tukar no phone dia...haihh...pulak???memula dia nak amik pakej yang family plus tu...bila dia kol or sms aku tak kena bayaran...tapi tah atas sebab pe tah, no dia tu tak leh nak wat gitu...senang citer dia pun serah diri nak tukar no phone...hahaha...aku ikutkan jelah...pastu siap rekues nak no yang sama ngan no aku...sib baik ada...cuma satu angka jek lain dari no phone aku ni...haihh...sehidup semati katanya...tapi kubur lelain...hahaha...dan no baru dia tu didaftarkan atas nama aku...kiranya guna satu bil jelah...opss...kantoi disitu aku guna pascabayar...lalala...

so dah dapat apa yang dihajati terus gerak balik umah...eh, aku ingat nak citer sal ujung minggu kan...erkkk entry berikutnya la...dah panjang sangat warming up entry ni...lalala....:P

8 comments

Monday, June 28, 2010 8:43:00 AM

selamat pagi izan...

owh! artis itu.. uhuhu

Monday, June 28, 2010 8:47:00 AM

.:Ena:.
hai ena...haah artis tu la...:p

Monday, June 28, 2010 8:51:00 AM

aku dah lama guna yg 1 nombor je lain...sejak awal kot...6 years olredi......

takde pun bg no baru?

Monday, June 28, 2010 9:00:00 AM

.:asha:.
owhh ye ke...tak perasan lak aku..
weii aku still guna no lama...harris jek guna no baru...persal lak ko nak no baru harris ni...nak ajak skandal ek...cehhh...hahaha

Monday, June 28, 2010 11:31:00 AM

hekelleh..kata kawan..tp pegang2 bercuti bersama..artis mmg ramai yg hikporita..

Monday, June 28, 2010 3:25:00 PM

kalo pakai nombor sama, sehidup semati eik? hahahahaha
nombor aku pun sama dgn nombor laki aku.. nombor ujung je lain... pastu kami kalo calling-calling, free tau.. jgn jelesssss.. hahahaha

Wednesday, June 30, 2010 12:28:00 PM

aku pun jumpe gak .. hari yg sama ngan ko ....
prasan cam org nk tego depa .. ceit .. pandang pun aku tak hingin ..

Wednesday, June 30, 2010 12:37:00 PM

@eima

hehehe...aku tak tego pun...siyes la, aku ni kalu jumpa artis atau lebih elok dikata terserempak ngan artis, kim salam ar nak tego apa ke..nak p bergambar lagi la...soriii....

Post a Comment