Tuesday, June 15, 2010

.:Teringinnya Nak Makan Pulut Durian:.

gambar aku songlap dari abang google...mekasih bebanyak...



adoi la...dah ngidam lak...ishh...tak leh jadi ni...kena gak p cari ni...petang ni ada pasar tani...abang...tolong belikan durian dalam sebiji dua...leh makan pulut durian petang ni...hehehe...

dah lama tak makan pulut durian ni...dulu masa arwah ayah ada...selalu makan bila tibanya musim durian...hurmm...tapi skang???ishh sedih la...kalu aku nak makan, aku pulun sorang²...hubby kureng gemar sikit...ishhh...tak beh ar makan sorang²...takde feel...sob...sob...ada sesapa yang nak temankan???

21 comments

Tuesday, June 15, 2010 1:58:00 PM

patutlah aku tengok jari tu runcing semacam.. lalalalaall...

Tuesday, June 15, 2010 2:03:00 PM

.:echa:.
siottt...

Tuesday, June 15, 2010 2:16:00 PM

hahahahhaa.... baru jek mkn wiken ari tu... naseb kami berdua sgt2 gilerrr soyann... so, mmg blh knduri la even mkn berdua... hahahahahah....

Tuesday, June 15, 2010 2:20:00 PM

.:anna:.
huh...nengok ko makan la yang buat ai ngidam ni...ishhh...

Tuesday, June 15, 2010 2:20:00 PM

terliur tgk gambar durian tu kak...nak jugak la...

Tuesday, June 15, 2010 2:29:00 PM

bru je mkn durian 2 3 minit yg lepas ;)

Tuesday, June 15, 2010 2:29:00 PM

hahahahha.. mmg behh.. doyan balik pulaaauuu.. terbaaaeeekkkk...!!!

Tuesday, June 15, 2010 2:33:00 PM

.:mama dhia:.
apa lagi...kena dapatkan gak ni...

.:anna:.
ko memang...saje jek...mencikkk..dah la haku ni hantu doyann...ishh...

.:gula-gula kapas:.
ishh...amik bau pun kira ok lah...sob...sob...

Tuesday, June 15, 2010 2:43:00 PM

best best..aku suka dorian...


psn : izan bila nak cantik2 kan blog aku lagi satu tu?

Tuesday, June 15, 2010 2:45:00 PM

.:asha:.
hehehe...beh kan doyan...

ps aku lak...erkkk...aku ngah amik mud...sabo weii...ikut turn ok...upah ko masukkan lam mayben aku...bukan free ye...hahaha

Tuesday, June 15, 2010 2:55:00 PM

gwa baru je lpas makan durian itu hari
gyahahaahah~

Tuesday, June 15, 2010 3:11:00 PM

.:hellioz:.
arghhh lu saje nak sakitkan ati gua...rage...rage...

Tuesday, June 15, 2010 3:12:00 PM

semalam akak puasa pun ngidam durian, cari kat area rumah tp tak de, so pi kg baru.. jumpa pakcik ni, dia suruh akak test ok tak durian tu, bila akak cakap akak pose, dia terus bagi akak durian sebijik lg free. hehehe

so malam ni buka puasa dengan nasi durian. yabedabedu

Tuesday, June 15, 2010 3:18:00 PM

aku nak temankan ko..tp aku mkn durian je la..aku tak suke pulut durian..tp buah durian aku antunye..tp klu ko nak wat lbh aku sudi tapau bwk blk..hehehehe..

Tuesday, June 15, 2010 3:32:00 PM

maaf, aku tak bleh teman coz aku tak suka doyan n pulut...melantakler ko sesorang..hehhee

Tuesday, June 15, 2010 3:38:00 PM

ena pun megidam gak la durian tu.. tapi lom dapat lagikkk.. tgk picture tu adeihhh!!!...

Tuesday, June 15, 2010 3:51:00 PM

fieza suka makan pulut durian gak...kita mkn sama2 ek leh cm tu..?

Tuesday, June 15, 2010 5:08:00 PM

Ya Allah ngancamnye doyan tu

aku teringin bubur doyan makan ngan roti jala

Wednesday, June 16, 2010 5:05:00 AM

adusss sedapnya durian!!!! terliur ni..huhuuuuuu

Wednesday, June 16, 2010 8:02:00 AM

aku agak kureng skit makan pulut doyan pasal buah doyan pon aku kureng,..ni gara2 aku mabuk makan doyan yg melampau masa tingakatan 3 hahah tros aku jadi xbrapa suka doyan

Wednesday, June 16, 2010 9:41:00 AM

lawo tul durian ni weh. sedapnye. aku nk mkn. tp aku xnk beli pastu letak dlm bonet kete. uwekkk. xnk jugak bau tu lekat kt umh. aku kalo nk mkn pun, aku nk mkn kt tempat yg jual doyan tu

Post a Comment