Wednesday, June 23, 2010

.:Uncle Bob:.

semalam ada pasar tani...dan tetiba cam tingin lak makan ayam goreng uncle bob tu...memang syedappp...so gigih ar aku kuar awal cam biasa, p pasar...satu ayam tu RM5...aku beli 2...satu perisa biasa...satu lagi spicy punya...yum...yum...sib baik aku awal...kalu lewat skit, sure kena beratur panjang maa...hehehe...

ni aku curi² amik gambar ayam yang sedang dipotong...senang nak ngap terus...

tuuu ayam yang sudah siap digoreng..tapi lum buh perisa yang kita mau...

aler gambar gelap ar plak...ni ayam yang aku beli semalam...perisa spicy...

ni kertas pembungkusan dia...UNCLE BOB...

 eh nak tau dengan lebih lanjut, korang try klik kat sini UNCLE BOB ...wahhh...tak leh tahan ye, siap ada website lagi...tak caya aku ni tau...hehehe...

19 comments

Wednesday, June 23, 2010 10:04:00 AM

sana sini org kata sedap! tp tak try2 lagi!

Wednesday, June 23, 2010 10:09:00 AM

sob sob..dah lama tak pegi pasar malam kg putrajaya ni...


betol ke sedap ni zan?

Wednesday, June 23, 2010 10:17:00 AM

kiter pon suke jugak kak...slalu beli,..

Wednesday, June 23, 2010 10:24:00 AM

.:fiza mak darwisy:.
yeee...memang sedap...jom beli lagi jumaat ni..

.:kak geli:.
sian kat ko...ko kan bukan warganegara putrajaya...tapi mang sedap ar...

.:mama auni:.
sedap kan...nak kena beli lagi jumaat ni...yang spicy...hehehe

Wednesday, June 23, 2010 10:26:00 AM

Aku dah makan, memang sedap (^_^)

Wednesday, June 23, 2010 10:28:00 AM

wah maju kehadapan...tak smpt nak komen kat n3 warming up..ada dah n3 baru..eheh pesal aku tak smpt kenal uncle bob?

Wednesday, June 23, 2010 10:28:00 AM

kak..akak kene tag..hehehe...

Wednesday, June 23, 2010 10:28:00 AM

nampak sedap jer..nak kene cari ari jumaat ni...

Wednesday, June 23, 2010 10:33:00 AM

mmg sedap ayam ni
suke perisa spicy :-)
tapi kalo kt pasar malam tu, ramai gile org beratur
tak koser la nk join sekali

Wednesday, June 23, 2010 10:37:00 AM

.:fiza:.
sedap kan...hehehe...ko makan bila...tak ajak aku pung...

.:mama dhia:.
lor,ko tak pernah rasa ke???p beli jumaat ni...

.:asha:.
tahnye...uncle bob takmo kenal ko kut..

.:syana:.
tulah tuh...ramai orang beratur, sebab tu aku sanggup monteng kuar awal...lalala...

Wednesday, June 23, 2010 10:45:00 AM

sdp ke..nak gi bli la..aritu aku da batur pnjg da..tp sbb tak sabo nak tggu aku blah je..takpe jumaat ni kul 430 aku gi roger.huhuhu..

Wednesday, June 23, 2010 11:24:00 AM

2 2 la kak..

Wednesday, June 23, 2010 11:31:00 AM

alahai izan ooooiii.. smlm ejan dah tunjuk sotong goreng tepung..hari ni ko pulak tunjuk ayam goreng ni.. kat pasar malam rumah akak pun ada gak ayam goreng gini.. korang2 ni mmg membuatkan akak terliurrr ajer..

Wednesday, June 23, 2010 11:35:00 AM

sedap sgt ke weh? jauh nye putrajaya

Wednesday, June 23, 2010 11:38:00 AM

.:lia:.
sedap la aku beli...rata2 kata sedap tu...so baik ko try gak...

.:kak ratna:.
hehehe...maafkan kami ye kak...menda sedap kena kongsi info kat seme ni...heheh...

.:noj:.
tak ler, kat pasar malam kl pun ada...kat pasar malam area kontan tak pasti dah sampai ke lum...:p

Wednesday, June 23, 2010 11:45:00 AM

a...smlm aku pun p pasar.. hehe balik jj terus singgah sana. motip?? beli coklat blanded n sticker..

Wednesday, June 23, 2010 11:51:00 AM

harus pegi pasar malam balik keje karang nih... kalu pasar malam kat umah tuhh beratur punya laa panjang nak beli ayam uncle bob nih.. izan ni buat akak terliur jek.. dah lama tak makan nih.. sbb tak lalu nak beratur... harus balik cepat petang nih!!!

Wednesday, June 23, 2010 12:14:00 PM

wey hg pi pasar tani waktu keja ka..haaaa nih leh kena amik gambaq hantaq kt SPR nih..tiba2 lak kan ...hahaha..sedngkan aku kdg2 pi gak..hehehs syssh rahsia..

pergh tgk sngt enak..very crispy.....tuh la bak kata noj..jauh sngt..kt petrajya nuh ha..

Saturday, January 29, 2011 8:21:00 PM

hello!
akak pun der bukak kedai jual ayam goreng uncle bob kat mydin nilai kotaseriemas nilai n.sembilan.....kalo korang nak rasa hari2 datang ler kat mydin situ....sambil2 tu leh ler beli2 barang kat mydin tu.....hehehe...datang tau jgn tak datang!

Post a Comment