Monday, June 28, 2010

.:World Of Babies:.

hari semalam dapat mesej dari ayang...suh aku p world of babies kat jpj bangi tu...katanya baju kurung cotton tuk bebudak rm20 jek...cis...ayang ni memang...saje jek nak pengaruh aku suh berbelanja...so lewat petang semalam aku pun ajak la hubby jejalan sana...sampai sana terus p cari baju kurung seperti yang digembar gemburkan...so dapatlah sepasang...jadilah kan...aku amik kaler pink...so merayap² lam kedai tu, terjumpalah satu gaun ni...sangat cantik...rege RM30...bitau hubby...lantas dia pun suh amik tuk si anak dara...amik jelah kan...tuk pakai raya kekdahnya...kalu rege asal RM89.90...sah, mak memang takkan beli pun...pandang sebelah mata pun idak...hahaha...

so nilah gaun yang aku kabarkan itu...cap disney apa tah...lupa...:p

terus aku suh kakak gayakan...sib baik padan...aku amik saiz 5 tahun...baru labuh sikit kan...

sekian...korang yang berdekatan, dah melawat ke WORLD OF BABIES di seksyen 7 bangi tu???:p

13 comments

Monday, June 28, 2010 3:45:00 PM

suweettttnya pakai gaun

Monday, June 28, 2010 3:48:00 PM

aiyoh! aku org bangi pon blm smpi sini lagi..wajib pegi nih!

Monday, June 28, 2010 3:48:00 PM

ha lawo gak baju tu weh. beria kakak posing. ni kira nk buat baju raya ke weh. awal betul seme org nk raya ni

Monday, June 28, 2010 3:49:00 PM

.:fiza mak darwisy:.
sesekali biarkan anak dara melaram...hehehe...

.:noj:.
haah, bulan depan kan raya...tak yah pose dah...hahaha....

.:zetty:.
aler, lambat ar ko...rugi ar...tak pun ko p 2 julai ni...time tu baru launching kedai ni...jehehe

Monday, June 28, 2010 3:49:00 PM

hehe tetiba aku terpandang baju kurung yg comel tu tebentang kt belakang kakak.. awak tak pakai dia bju kurung yg cun tuh.. aler hai.. bju siap ada lining lagi tuh.. lalalalala cam walt disney kan..

baju kemeja utk anak bujang adalah rm15 jek ye.. sila ke sana lagi.. lalalala

Monday, June 28, 2010 4:53:00 PM

ala cantiknyer...nnt kalau ada sales lg g tau ar..kite pun nak jugak...

Monday, June 28, 2010 4:58:00 PM

nti bila sy da kawen sy g ;)

Tuesday, June 29, 2010 8:13:00 AM

lawaaaa... ko belikan tuk aku sekali tak??? aku nak simpan.. hehehehhe

Tuesday, June 29, 2010 9:09:00 AM

lawa la baju tu gile murah ko..

Tuesday, June 29, 2010 9:39:00 AM

eh..eh.. world of babies baru bukak kat nilai.. next week ada grand opening! harus la terjah..

Tuesday, June 29, 2010 9:41:00 AM

.:ibu hadif:.
ko tolong terjah tuk aku sekali ek...hehehe

Tuesday, June 29, 2010 11:18:00 AM

cantek..polka dot..sngt lawo seriyes..baju budak kalau labuh baru lawo..nmpak ala2 english style gitu..

Tuesday, June 29, 2010 12:40:00 PM

izan,, world of baby nie kat belah maner ekk??.. sale ada lg ker?? cam best jer..

Post a Comment