Tuesday, June 8, 2010

.:Ye...Aku Masih Malas:.

haah...masih lagi malas...lemau...seme ada...on ym pun kejap...fesbuk pun kejap..seme kejap...skang aku dok online melayan citer personal taste ni...baru episod 5...ishh...bila nak abis tah...tadi pagi punyalah laju loading...skang dah slow...

btw, baru balik dari pejabat pos ni...anto seme barang yang nak dianto...so seme dah setel...tapi meke yang bertuah tuk giveaway aku tu ada 3 orang yang lum bagi alamat...camner ni...sementara aku ngah rajin ni derang lum kasi alamat...maybe derang lum sedo lagi kut...tapi kalu derang takmo takpe...takpe...aku leh kasi kat orang lain kan...so kena tunggu lagi ar...dalam 2-3 hari ni...kalu derang wat tak pedulik gak...takpelah, aku kasi kat orang lain jek...bleh??/

klah...ari ni mang aku lemau...aku mencari sesuatu...tapi dapat sesuatu yang lain...aiyayaya...oklah jugak tu...

babaiii...

2 comments

Tuesday, June 08, 2010 3:38:00 PM

kalo diorg x mo..bg je kat aku..aku suke je..

Tuesday, June 08, 2010 7:11:00 PM

klau cabutan nombor bertuah, 3 kali je panggil..klau takde gak, kena cabut skali lgk..

*hopefully kali ni ada le rezeki aku...

Post a Comment