Friday, July 9, 2010

.:Apa Plan Ujung Minggu Ni???:.

ha pe plan korang sefamili sok dan lusa...kalu takde pepe plan lagi...apa kata kita pakat reramai kunjungi Floria yang akan berlangsung esok...maklumat lanjut ada di bawah...tak pun sila layari laman WEB ini...


Putrajaya Flower & Garden Festival 2010

Date: 10th - 18th July 2010

Venue: Waterfront, Precinct 2,Putrajaya

Theme: Tropical Splendour

Opening Hours:
9am – 10pm
(Monday-Thursday)

9am – 12midnight
(Friday-Sunday)


so apa lagi...moh le menyesakkan putrajaya ni...hehehe...aku tak pasti p ke dak...nengok pada cuaca la...kalu tak panas sangat maybe singgah gak ar...kata dok putrajaya kan...:p

notadijariku: aku punya plan???nak bawa anak dan anak p mandi manda lagi...hehehe...

12 comments

Friday, July 09, 2010 10:06:00 AM

wahhhhh menarik menarik menarik...aku pong xdek plan pape lg ni...leh g tngk...heeeee

Friday, July 09, 2010 10:10:00 AM

.:mrs ecam:.
ha per lagi...moh memeriahkan majelis...jumpa di sanaa...

Friday, July 09, 2010 10:12:00 AM

best ke tgk bunga ek?ritu p tak de feel sgt..hehehe.. peminat bunga tegar je kot rasa best..huhu

Friday, July 09, 2010 10:15:00 AM

.:fiza mak darwisy:.
eh mestilah...ai kan pencinta bunga segar...haihh...cantiknya...

Friday, July 09, 2010 10:55:00 AM

plan esok nk pg org kawen kt umh selang beberapa buah dr umh aku. bestnye. tak penah rase se eksaited ini nk pg org kawen. akibat dh lama tak mkn lauk pauk kenduri

Friday, July 09, 2010 11:25:00 AM

aku pegi psta flora dulu..2thn lps kot..
kan nk masuk gudang kete berhias kene tiket..pstu pegi la pagi2 tu elak kesesakan..

skali tu ada jual fresh flower lebih dr buat kete berhias tu.. aku beli satu ikat besar 5 ingit je..

sblm ni beli 10 kuntum tu dkt 50 ingit kat kedai..

bayangkan satu bundle = rm 5..
berapa punya hepi...hahaaha..

tu jek nk cite..byee

Friday, July 09, 2010 11:48:00 AM

klu cuace x panas syok gak..ni klu ade kamera dlsr tu best gak amik pic cantek2,tp nan hado..heh3

Friday, July 09, 2010 11:58:00 AM

.:noj:.
aler, aku pun lama tak makan kenduri weii...kenduri sini tak sama kenduri kat kampung...tak beh...seme katering...haihh...

.:sevunation:.
owhh...ko p la lagi tahun ni...li munga banyak2 tuk awek ko...:p

.:zetty:.
kena kumpul duit ar gini...leh li kamera mahal2 tu

Friday, July 09, 2010 12:16:00 PM

ni namanya dlm hati ada taman!

Friday, July 09, 2010 12:18:00 PM

.:hidemichi:.
hahaha...mana tau ni???

Friday, July 09, 2010 12:26:00 PM

best2.g picnic la kak sng kat air terjun.sejuk pon sejuk.hihi

Friday, July 09, 2010 12:56:00 PM

zan..klu ade munge ros kn wane pink ke..merah ati ke..ko petik 2 3kntum tuk aku eh..eheheh

Post a Comment