Monday, July 5, 2010

.:Citer Kosong:.

hati tak tenang...jiwa tak tenteram...hahaha...apa kes kan...memalam begini baru dapat online...ari ni aku mc...mc ke coti???tah...memanalah...tetiba rasa kemasalan melanda diri tuk ke pejabat...so mc sudah...g pun sakit kepala ni seme sebab banyak sangat dok pulun durian ari ahad semalam...hahaha..

so memalam ni baru ada kesempatan nak online...nengok sana sini...terjah sana sini...anak2 dah tido...sekali ngan apaknya...haih...awal benor en hubby tido malam ni...kekenyangan agaknya...:p

ni ngah dok baca blog hellioz ni...walaupun dah jarang tinggalkan jejak sejak dia makin glamer ni, tapi aku tau, mesti dia tau aku ada p jenguk dia dari kejauhan...hahha...ye ye or jek kan...eh blog kengkawan lain pun aku dah jengah tadi...tapi line berukBEN ni lems...so tak leh nak tinggalkan komen yang membina...lalala...

klah, malas nak merapu meraban...babaii...jumpa sok...ada banyak citer nak diluahkan kat blog ni...daa....