Thursday, July 22, 2010

.:Cabutan Telah Dibuat:.

semalam petang, sebelum derang berdua masuk tido...aku paksa dik irfan wat cabutan...hehehe...memandangkan aku dah warwarkan kat entry sebelum ni yang aku kena buat cabutan tuk 3 orang yang akan menerima sebalang kerepek simpulan kasih satu tiap seorang kan...eh meh la layan gambar masa dik irfan wat cabutan tu...layannn

see...irfan dah bersedia untuk membuat cabutan...

dan satu persatu irfan telah membuat cabuan...

bersungguh kan???hehehe...

dan inilah hasil cabutan tersebut...nama² di bawah sila alert ok...p email alamat hagpa kat cemomot@yahoo.com ...kalu lambat aku tak layan...lalala...

lor, dah siap cabut dia bantai melalak plak...sebabnya dia nak kamera yang ibu pegang...eh mana buleh...

eh jap...kepada @e_da dan ummi sofiyyah anda berdua gak diminta kasi alamat kat email di atas...adiah lain akan menanti anda...dan kepada semua yang bertuah...adiah seme tu akan aku kurier minggu depan ye...sebabnya minggu ni boss ada...so tak leh kuar sewenangnya...minggu depan dia out tensen ke BKI-MYY-KCH selama seminggu...so projek akan berjalan lancar...

sekian sudah...

8 comments

Thursday, July 22, 2010 9:27:00 AM

takde rezki untuk kerepek tu.. takpela dpt gak hadiah lain yek.. tq.. dah email dah alamat...

Thursday, July 22, 2010 9:41:00 AM

bis aku camne wei.. nojah cuti tu.. dia mintak aku wakilkan bagi alamat aku.. hahahahaah

Thursday, July 22, 2010 10:04:00 AM

pesal ramai buat fast contest ni

Thursday, July 22, 2010 10:12:00 AM

hoyeahhhh!!!!!!!!!!!!!!!!! Alhamdulillah.. rezeki ni.. tq so much kak.... x sia2 jampi mlm td... hahhaha...

Thursday, July 22, 2010 10:39:00 AM

ala..x dpt kerepek...sib baek ada adiah laen...klu x dah nak nangis td..huhu...nak pos ker?..x yah la kot..ummi pegi ambik sendiri kat rumah...dekat jer tu...ker nak pos jgk...?

Thursday, July 22, 2010 11:10:00 AM

best nya...ketinggalan suda..

Thursday, July 22, 2010 11:37:00 AM

ohho dpt kepek free, best tuu diorang ..^_^

Thursday, July 22, 2010 11:42:00 AM

alhamdulillah :)

Post a Comment