Wednesday, July 14, 2010

.:Chicken Chop:.

uikss...siyes ar...lapo ar plak memalam buta ni...hubby pun lum pulang...tadi dah sms dia...suh belikan ciken cop ni...tetiba teringin makan western ar ini malam...

ekseli petang tadi dah melantak nasi ayam Kelab Tasik tu...perghhh terbaekkk...lama dah tak makan nasi ayam sesedap cam gitu...sib baik la ada boss yang bek hati tolong tapaukan...eh aku tak minta ok...tapi boss yang tapau sendiri atas keperihatinannya pada PA nya ini kan...lalala...

eh meh layan gambar ciken cop yang aku cilok dari yahoo image ni...perghhh meleleh dah ni...owhh abang, cepat la balik...isterimu dah kebulur sangat ni...

anak2 dah tido...tu yang aku amik kesempatan online kejap ni...eh jap, panas lak blog aku ari ni ekk...ramai lak yang datang singgah...hehehe...mekasih ye sudi singgah...ni mesti saje nak cuci mata nengok gambar kat bawah entry sebelum ni kan...hehehe...

5 comments

Wednesday, July 14, 2010 9:27:00 PM

kite pon jd terliur ni dh..! sedap woo chicken chop...

Wednesday, July 14, 2010 9:40:00 PM

.:fieza79:.ha, apa lagi...dapatkan dengan segera di kedai2 makan yang berdekatan...hehehe

Wednesday, July 14, 2010 10:21:00 PM

oo kak

dah byk traffic

esok2 bleh blanja wa makan

Thursday, July 15, 2010 8:04:00 AM

wahhhhh... sedap tu.. adeihhh!!

haritu ena pun teringin nak makan chicken chop tapi hubby balik dah lewat sy dah tido.. bila nak makan esoknya dah tak sedap.. terus ilang selra nak ngidam lagikkk.. uhuk!

Thursday, July 15, 2010 8:13:00 AM

wah semlm pekena chick chpo .. sodap ..
time ngandung tu la yg aku xdpt mkn .. c/chop p.8 tuh .. tak pasal anak aku meleleh air liur sampai skrg ...

semangat...semangat ... tghari nih mesti c/chop... nk...nk..

Post a Comment