Wednesday, July 21, 2010

.:Dan Yang Bertuah Itu Adalah...:.

perghh...giler sesak trafik blog aku ari ni memandangkan ramai lak yang bersungguh2 nak capture angka yang aku inginkan...dan sudahnya...banyak lak aku dapat pemenangnya...takat ni ada 5 orang yang berjaya meng'capture angka tersebut...owhh...memandangkan hanya ada 3 balang yang aku leh offerkan pada korang berlima ni...makanya cabutan  bertuah akan dibuat ye...sori sangat2...hajatnya nak bagi kat seme orang..tapiii...ada 3 balang jek..sori ye...tapi kat entry bawah tu aku kata sebalang jek kan???senang citer aku tambah lagi dua balang...tu jadi 3 tu...

so pada 2 orang lagi, dun wori...be happy...sok gaji kan...so aku berbesar hati kasi korang adiah yang lain tau...tapi bukan kerepek ek...kalu korang nak gak rasa kerepek tu...korang order la kat tokey tu lepas raya memandangkan tempahan telah ditutup..sob...sob...

dan mereka yang bertuah itu adalah di bawah ni...






tunggu aku suh si adik plak wat cabutan tuk nengok 3 orang yang bakal mendapat sebalang kerepek simpulan kasih tiap seorang ok...

tu jelah apdet tuk ari ni...sekian...kalu lepas entry aku kuar ni, ada lagi yang berjaya capture dan baru nak hegeh2 bitau, i'm sori...capturan anda tidak diterima...huhuhu...

6 comments

Wednesday, July 21, 2010 5:40:00 PM

hoyeaaaahhh!!!


dik ian comey, pick name auntie hookkeeyy....

Wednesday, July 21, 2010 5:56:00 PM

10269...dah jauh lari tue...ala xaci la tadi ade kelas...hahaha

Wednesday, July 21, 2010 6:12:00 PM

kiranya aku tak dapat la ye...huwaaaaaaa...

Wednesday, July 21, 2010 6:31:00 PM

wah..bestnya...giller sesak traffic kat ur blog ni :) :)

Wednesday, July 21, 2010 8:18:00 PM

huhu harap2 adala rezki sy... adik cabut nama auntie ya.. hihi

Wednesday, July 21, 2010 11:43:00 PM

aku tau yg bukak tutup pstu bukak balik smpi kebas jari..uhuhuh..

tau2 je da telepas..arghhh

Post a Comment