Thursday, July 22, 2010

.:Entry Khas...Intim Cara 3S...18SX..Hanya Untuk Mereka Yang Berkenaan Sahaja:.

hai semua...selamat petang...perghhh...giler entry aku ari ni...kan..kan..hahaha...lantak ar...aku punya suka la kan...tak paksa pun nak baca ke dak...huhuhu...eh jap...korang pembaca setia majalan pa&ma dah dapatkan naskah terbaru tuk bulan ni...kalu lum pergilah cepat² dapatkan...kang kehabisan stok lak...hehehe...

ha, ni rupa cover depan tuk bulan ni...pinky...i loikee...

dan antara sisipan menarik di dalamnya adalah seperti di bawah...aku siap zoom lagi tu...ha, kang aku dah kata tuk mereka yang berkenaan sahaja...yang TIDAK...sila p sana...hahaha...
SELAMAT, SELESA DAN SERONOK...ke ada yang nak tambah S yang keempat..silakan...hahaha...

Trimester Pertama...

Trimester Kedua...

Trimester Ketiga...

eh, nak tau dengan lebih lanjut korang bacalah sendiri ek...ekseli aku suka baca pa&ma sebab banyak info dan panduan lengkap keibubapaan yang terdapat dalam ni...tu aku tak ragu² menjadi pembaca setia majalah ni sejak mula mengandungkan si kakak sampai skang...eh takkan aku nak jadi pembaca majalah REMAJA kut...tak sajaklah...hahaha...

sekian...

32 comments

Thursday, July 22, 2010 2:31:00 PM

heh siap ada pic bagai?? heh kena beli jugak2 nih.. hahahhahahahaha ingat.. MJ ini hari... lalalala

Thursday, July 22, 2010 2:34:00 PM

samela aku pun tiap2 bln msti bli..nak tau tak..baby yg jd cover tu bdk MOA..aku kenal sgt..glamer kan..huhuhu..

Thursday, July 22, 2010 2:36:00 PM

berguna2..:)

Thursday, July 22, 2010 2:36:00 PM

.:ayang:.
tulah pasai..patutnya amik ko dan asbe jadi model..lalala...
tapi kan, aku rasa ko ada 4-5S kut...:p

.:lia:.
owhh ye ke...comel budaknya...

Thursday, July 22, 2010 2:37:00 PM

.:fikryna:.
ryna...memang berguna tuk ryna yang sedang berbadan dua...hehehe...

Thursday, July 22, 2010 2:38:00 PM

cehh.. tau xpa.. aku ni xde tips selamat bagai.. sesah jek.. lalalala

Thursday, July 22, 2010 2:49:00 PM

haahaahaaa...siap ngan gambo yang tak tahan kak zan..dh la mlm nie mlm MJ haahaahaaa...

p/s: kak zan saya tak leh baca ayat si pn Fiza nie...heeyyy..fiza ape lagi try skill tu...waakaakaa..

Thursday, July 22, 2010 2:58:00 PM

.:ayang, fiza, ina...:.
no komen ok...ekeke...

Thursday, July 22, 2010 3:02:00 PM

haahaahaa...fiza mane ada selalu nengok dog's yang uattt...waakaakaaa

Thursday, July 22, 2010 3:04:00 PM

hok hok hok....
dekat 6 bulan aku tahan nafsu dr beli pa&ma.. sbb aku rasa 5 tahun langgan pa&ma balik2 cerita yg sama.. tapi ini info yg baru xpernah ada dlm keluaran sebelum ni...

Thursday, July 22, 2010 3:06:00 PM

.:lynn:.
aku pun rasa gitu...aku beli sebab nak wat koleksi...huhuhu

Thursday, July 22, 2010 3:06:00 PM

ooo.. sy x bkenaan... masih boleh aksi bebassss... kuak lentang, kuak dada, kuak kupu2... wkakaakaakakka...weeeeeeeeeee....

Thursday, July 22, 2010 3:09:00 PM

.:anna:.
hahah...siott ko nye komen...gelak guling2 aku baca...ekekeke

Thursday, July 22, 2010 3:15:00 PM

ini adalah nama nama posisi bagi gambar berkenaan

1. Cowgirl
2. Doggy
3. hok ni dok abis belajor lagi ni..sebab dok penoh try..bahye ni kalu buat posisi ni..dikuatiri tersilap lubang..hahhahahahah


-tolong rahsiakan identiti saya-

(jgn klik kat nama saya)

Thursday, July 22, 2010 3:18:00 PM

.:geli:.
siot ko weii...berkahak2 aku gelak ni...siap translator tu...cehh...hahaha...ampehhh

Thursday, July 22, 2010 3:19:00 PM

ehehehe owh kalo begini aku tak perlu panduan...dan tak perlu time preknen..ahahaha anytime kan bang

Thursday, July 22, 2010 3:20:00 PM

nora.. hok yg no.3 tu xdela silap lubang bagai.. try la dulu baru tau... hehehehe sila la yek.. rugi xtry.. ingat... MJ sudah semakin hampir.. hahahahaha

Thursday, July 22, 2010 3:40:00 PM

hahahahahahaha...

Thursday, July 22, 2010 3:59:00 PM

zue baca entry ni pon dah senyum2.siap dgn pic tuh.tp lepas zue baca komen dari kawan2 ni..lagi buat zue senyum sorang..lawakla korang ni.ada budak bawah umur x baca blog izan nih??

Thursday, July 22, 2010 4:04:00 PM

.:deelira:.
ekekek...ada kut...saper bawah umur ngaku cepat...jangan praktikkan sesuka hati tau...hahaha...

Thursday, July 22, 2010 4:19:00 PM

apsal tak penah buat camtu? hahahaha.. opss.. rahsia di ranjang tak leh kasitau

Thursday, July 22, 2010 4:22:00 PM

kalau gitu..bahaya...bahaya :p

Thursday, July 22, 2010 4:32:00 PM

Dasyat la n3 izan nie.. kompem trafik tinggi..
gelak sorang2 depan pc nie sambil cover owang lalu lalang.. hahahhaha..

Thursday, July 22, 2010 5:14:00 PM

gilo ni kalau pactik...

Thursday, July 22, 2010 6:16:00 PM

balik kang, nk p beli.. lalalalala...

Friday, July 23, 2010 8:31:00 AM

entry utk suami isteri shj .. ;-) he..he..

Friday, July 23, 2010 9:06:00 AM

perrggghhhh.... 18sx bagi yg belum cukup umur.. hehheee...
info berguna bg yg baru kawin...

Friday, July 23, 2010 9:50:00 AM

hehehe sopannye gambar 18sx tu

Tuesday, July 27, 2010 11:07:00 AM

laki aku jauh....huhu

Post a Comment