Wednesday, July 14, 2010

.:Fesyen Terbaru P Kenduri Kawin:.

fuh...dah lama giler aku tak cek email weihhh...tadi baru nak cek...tetiba ternampak satu gambar ni kiriman seorang kawan...hehehe...gelak aku...gelak sebab???eh korang nengok ar sendiri...meh segarkan mata anda² semua...

kalu korang rasa camner???dia ni terlupa panai inner ke atau saje memang fesyennya gitu???aiyayaya...kalu akulah kan, idaklah weii...plisss la...sesaje jek dapat dosa kering...

aku rasa sure pengantin lelaki tak leh dok diam bila terpandang pompuan ni...sure jeling² juga...hahaha...

35 comments

Wednesday, July 14, 2010 1:20:00 PM

fink bra!!!! I loike!!

Wednesday, July 14, 2010 1:20:00 PM

ouh apekah ini...kita yang tengok pun naik segan...apelah perasaan si pemakai ney yek...or mungkin betul,die terlupa pakai inner...aduhai...

Wednesday, July 14, 2010 1:26:00 PM

.:farah:.
heheh...tau tak per...kalu bodi cam jessica alba leh gak terima kan...lalala...akak pun segan ni...

.:mrs fiza:.
cehhh itu jek yang ko suka kan...pantang kaler fink...

Wednesday, July 14, 2010 1:26:00 PM

ntah2 terlupa pakai inner.. kalau dia terlupa sedar2 mesti malu gilerrrrrrr

Wednesday, July 14, 2010 1:28:00 PM

kite pernah jumpa salesgirl kat jusco AU2 pakai kebaya putih nipis giler ngan bra hitam di dalamnya... sangat daring hoke... kite yg nengok ni lak naik segan.

Wednesday, July 14, 2010 1:33:00 PM

giler seksi minah ni...dah laa bdan byk bumper.....

Wednesday, July 14, 2010 1:34:00 PM

tu la susahnya bila dah terlebih berfesyen.. ituw la jadinya..

Wednesday, July 14, 2010 1:34:00 PM

aku dah komen kat blog kat ratna.. :)

Wednesday, July 14, 2010 1:36:00 PM

gile ar..byk bran r ini kakak pakai ini mcm..kantoi babat 3tgkat..eheheh..ni yg kt blakg..kt depan cmne lak ghupenye..kompom ade mkcik yg piat tinge pkcik ajak blk cepat..eheheh

Wednesday, July 14, 2010 1:42:00 PM

addoiii fesyen apakah ini?..pink lagi tuuuh! =P

Wednesday, July 14, 2010 1:45:00 PM

hakhak.. majlis apekah ni? gagaga.. termuntah muntah orang tengok..



Aiz latest entry
Blogger sekarang masak tak sedap tapi paksa orang makan?
Blogger jenis apakah kamu? PENIPU?
Original waka waka bukan shakira la

Wednesday, July 14, 2010 1:48:00 PM

biar betul....

Wednesday, July 14, 2010 1:53:00 PM

errr...kepalehotak dia ok ke tu? xde sesapa tegur dia ke masa tu? makcik2 kat situ ke..?

Wednesday, July 14, 2010 2:06:00 PM

1. kalau badan slim melim tak pe gak. ni babat terkeluar sana sini, malu ar pakai gini

2. bra tu ada terkoyak ke.. cam ada berlubang jer kat bra pink dia tu..

3. so sekrang ni kena hati2 kan? mana2 je orang leh snap gambar... ntah2 orang pun leh snap gambar kita lak.. alahai takutnya

Wednesday, July 14, 2010 2:08:00 PM

pesal amik gambo belakang ..aku nk tgk depan daa... gambo depan tak de ??

lemak berketul² tak malu ke .... iskh..iskh...

klu aku di tempat kejadian mau aku pi buka bra die menggunakan skill 2 jari aku ..haha just 2 second dah terburai habis ..

Wednesday, July 14, 2010 2:17:00 PM

kadar keluaran lemak negara kasar.

Wednesday, July 14, 2010 2:19:00 PM

ni nk gi kenduri ke nk gi swimming pool :-p malu i menengoknye

Wednesday, July 14, 2010 2:22:00 PM

mak ai... kalo body cantek takpe... huhuhuhuhu...

Wednesday, July 14, 2010 2:27:00 PM

mana mungkin lupa pakai inner.. time dia make up xkan idak nmpk... ini mesti kes g kenduri kawen dgn niat

Wednesday, July 14, 2010 2:41:00 PM

sabo je...

Wednesday, July 14, 2010 2:41:00 PM

kompom mse die srung bju ni die tgh pkai spek itam..2yg xteringat 2 bju die jrg mrang..hampeh akak ni!

Wednesday, July 14, 2010 2:51:00 PM

TAK DE MAKNA NYE TERLUPA PAKAI INNER.... SAJE NAK TUNJUK ASET YANG ADA ADA SPARE TYRE.... APA LAH NAK JADI...... HUHUHU

Wednesday, July 14, 2010 2:57:00 PM

erk. malunye! apakah????

Wednesday, July 14, 2010 2:57:00 PM

tanak kata apa2..uhuuhu

yg sedang berpuasa mata dan mulut

Wednesday, July 14, 2010 3:03:00 PM

Alamak...berketul² lah lemaknya. Aku rasa dia lupa pakai inner lah, tak pon sbb cuaca panas tak menentu...hehehehe...

Wednesday, July 14, 2010 3:06:00 PM

aku rasa dia terlupa pakai innner

(bersangka baik)

kekeke

Wednesday, July 14, 2010 3:15:00 PM

gemok! lemak berlapis!

Wednesday, July 14, 2010 3:31:00 PM

byk tul lemak tu. dia mayb tak ingat yg dia byk lemak kot

Wednesday, July 14, 2010 3:41:00 PM

huishh...seksi..mantap...mengiurkan..menghairahkan..biarlah walaupun aku nyer spare tayar tu ada lebih..korang x tau ni tayar celup sbb tu ada lebihan macm tu...lebihan alat pemanas badan...kekeke..agakla kak oiiii...kalu bju dalam tu itam leh gagah la..ni pink..pesal tak pakai merah ang2 jek..bru tersembol mata geram kalu jejanz tgk..huhuuuuh..HENTIKAN GANGUAN SEKSUAL TERHADAP LELAKI!!!!

Wednesday, July 14, 2010 4:18:00 PM

izan... amik tag kat blog akak :)

Wednesday, July 14, 2010 4:39:00 PM

ini lah jadi nye kalau pompuan dah hilang rase malu..

dalam diri dia penuh rase ingin menunjuk2.
sampai benda yang x patut tunjuk pun dia nak tunjuk..

Wednesday, July 14, 2010 4:41:00 PM

salam izan,
specchless arr, tgok je la smpai tembus, hehe

Wednesday, July 14, 2010 4:48:00 PM

salam terjah..
uihh mengucap panjang tgk pic nie..adoaii knapa lar suker memalukan diri sendiri..islam ker si empunya body nie..

klau lar lupa pkai inner xpyh lar pkai langsung tukar jew bj lain..malunyer..

Wednesday, July 14, 2010 4:54:00 PM

wat malu kaum hawa ja.. adusss.. tobat kalu sy x pakai canggini.. malu sih.. dah la byk spare taye.. bkn setakat sexy tp seksa.. ;p uweeekkk

Thursday, July 15, 2010 8:31:00 PM

arol sudah biasa tengok fesyen macam nie.
bukan pergi kenduri kahwin saje, fesyen nie juga merupakan salah 1 fesyen terbaru pergi SEKOLAH.

guru Pend. Sivik & Kewarganegaraan arol, hampir setiap hari pakai baju fesyen mcm nie datang sekolah.
mak oi! bila dia mengajar kat depan, sakit mata tengok. haha. :D
cikgu tue bukan anak dara, tapi dah ada dua anak dara! :D

ish ish. tak pakai tudung tue 1 hal, baju pulak mcm nak tak nak jek pakai. hahaha. :D

Post a Comment