Monday, July 19, 2010

.:GCB...Keranamu Aku Terpengaruh:.

ye...aku terpengaruh lagi...ritu aku ada baca pasal GCB ni kat belog saper tah...kalu tak silap aku kat belog wanie kut...tapi bila aku cari tadi, takde lak entry ni...tah...ke aku yang dah semakin kelupaan...arhhh biarlah..yang pasti aku memang terpengaruh...memula aku pelik dan agak aneh disitu...apa la yang GCB ni kan...owhh rupanya Grilled Chicken Burger...burger terbaru kat mekdi...hurmm...rasanya???korang rasa sendiri la...kalu nak jugak aku jawab pe rasanya...aku rasa kenyang la...hehehe..



eh komen aku...tak leh lawan prosperity burger...fuhh....

13 comments

Monday, July 19, 2010 1:20:00 PM

mmg aku takdek buat entry ni pun

aku tak penah rsa lagi

so camne ni

hahaha

Monday, July 19, 2010 1:23:00 PM

nape aku tgk kt pamplet tu GCB, tajuk ko plak GSB. aneh disitu

Monday, July 19, 2010 1:32:00 PM

lama dah tak ke mekdi...
anak2 tak reti makan burger la...
ibunyer jer yg kemaruk nak burger mekdi

Monday, July 19, 2010 1:33:00 PM

.:wanie:.
ye ke???aku konpem dan konfiden aku baca kat blog ko...haihhh

.:noj:.
eh ye ke...typo kut...lalala...

Monday, July 19, 2010 2:06:00 PM

gulp..

Monday, July 19, 2010 2:06:00 PM

beger ayam ke..nyam2..mcm sedap dilihat x sedap di mkn je..heeh

eh, kak..ko ada syntom2 H1N1 ke?buatpe pki face mask tu?

Monday, July 19, 2010 2:11:00 PM

.:kakyong:.
hehehe...pulak dah...nampaknya kena layan sorang2 la...tak yah kongsi kan

.:sevunation:.
heheh...comel pe...

.:aiz:.
alhamdulillah...

Monday, July 19, 2010 2:12:00 PM

haha xdek kakkk saya tak penah makan lagiii

Monday, July 19, 2010 2:15:00 PM

.:wanie:.
sah...aku salah orang...tapi siyes aku ingat tu blog ko...huwaaa....

Monday, July 19, 2010 2:16:00 PM

sedapnye.......nak gak try tapi tak try...

Monday, July 19, 2010 2:52:00 PM

bukan kt blog wanie wei. kt blog org lain. aku pun ade tertengok gak last week.

Monday, July 19, 2010 2:53:00 PM

.:noj:.
ada kan???tapi blog saper ek...dan cmner aku leh aim blog wanie weii...anehhh

.:mummy ayu:.
tak tau ar sedap ke idak...baik p try sendiri...

Monday, July 19, 2010 3:28:00 PM

cedapnye...terpengaruh dah ni..dah ler hari ni pose! huhu

Post a Comment