Friday, July 30, 2010

.:Ingatkan SMS Tipu...Rupanya Betul La:.

salam semua...dah petang pun...aku ingat nak balik awal ari ni..tapi tunggu my boss balik jap² lagi dulu la...hehehe...ni pun baru terjaga...tak sedar tertido depan pc...sakit mata aku ni...huhuhu...owhh, citer sal tajuk di atas tu, pada 28 Julai lepas, jam 3:03 petang aku ada ar dapat satu sms seperti dibawah ni...hurmm...mulanya aku cam tak percaya...yelah skang kan banyak penipuan melalui SMS kan...menang itulah, inilah...dan tuk buktikan SMS tersebut adalah benar² belaka, aku try kol no yang diberikan..mulanya tak berangkat...dah dua hari aku cuba...dan baru tadi aku kol, dapat...rupanya SMS tersebut adalah benar belaka...

dan melalui info dari gadis yang bercakap ngan aku tadi...rupanya no pon aku ni derang dapat melalui pemegang sah kad SOGO...owhh...begitu rupanya..so betul la tu...aku memang pemegang sah kad SOGO tu...huhuhu...dan event yang derang akan adakan adalah pada hari sabtu dan ahad depan..so aku kena pilih nak p mana...sama ada kat damansara utama atau kat USJ 9...gulps...tengah fikir² ni nak p ke idak...hehehe...

ni SMS yang aku dapat tuuu...

ni sambungannya...

hurmm...aneh tul la...aku ni bukan kuat melawa...tu ati berbelah bagi nak p ke idak...hahaha....sekian la citer petang jumaat yang sejuk ni...dapat sambung tido sangatlah bahagia buat aku...ekekeke...

notadijariku: ayang...ko mesti suka menda² cam gini kan...pe kata ko wakilkan aku nak...huhuhu...

12 comments

Friday, July 30, 2010 3:19:00 PM

Ena pun ada juga dapat tapi bukan dari Nurul tu la.. tapi tak tau pun nak confirm ke tak sbb kalau nak dier akan datang opis buat make over kat sini..

Friday, July 30, 2010 3:25:00 PM

siap dpt brg rm298... pegi la wei ...
tak mo brg bg aku .. hahah

lawa ke nurul?? uik..uik...

Friday, July 30, 2010 3:29:00 PM

g la...mne tau lps make ober moka leh jadik bertmbh syantekkkkk...hekhek

Friday, July 30, 2010 3:37:00 PM

klu kat SOGO je, aku nak la pegi... tapi klu nak gi tpt lain... malas la nak mencari... lagi pun nnt mesti die suruh amik ntah ape2 pakej utk bagi free gift tu... bukan leh caya sangat tuh...

Friday, July 30, 2010 3:38:00 PM

sbb ko bukan kuat melawa la dia suh pg wei. heheh pasni kemain cantek la nmpk ko neh

Friday, July 30, 2010 3:39:00 PM

.:ena:.
tulah, kalu wat kat opis kan beh...malas tul nak jejalan jejauh...hjahahah...

.:eima:.
uhukss...aku ngah pikir lagi ni...nak caya ke idak...

.:mrs ecam:.
hahaha...takut ar cantik sangat ni...:p

.:ejamaria:.
tulah tu kak...selalunya gitulah kan...huhuhu

Friday, July 30, 2010 3:41:00 PM

reply la camni.."saya nak tukarkan pakej rahsia kecantikkan tu degn sebijik kereta.boleh?"

Friday, July 30, 2010 3:43:00 PM

.:noj:.
cehh...nak tersedak aku baca komen ko ni...hoh

Friday, July 30, 2010 3:51:00 PM

betul tu zan, kekadang ada udang sebalik batu tu.. takut dia kata free produk, tp ada term and condition.. kalau nak free produk kena amik apa2 pakej ker.. dorang tu banyak strategi.. takkan mudah2 jer nak bg free kan? setahu akak nurul tu memang mekap artis

Friday, July 30, 2010 4:25:00 PM

huhu yeahh aku mmg sgt suka la kan.. tapi semenjak dh jd is3 pemandu teksi ni weekend adalah hari perap.. hehe

Friday, July 30, 2010 4:31:00 PM

izan, jgn die soh beli itu ini dulu pas dpt treatment sudahh..

Friday, July 30, 2010 5:02:00 PM

Aik senang² jer Sogo bagi contact info kat 3rd party. Biar btl??

Post a Comment