Wednesday, July 21, 2010

.:Kan Best...Kalau...:.

huhuhu...lum tido lagi aku ni kan...eh ni nak tido dah ni..tapi, banyak lak keje yang perlu aku bereskan sebelum tido...ni sesambil nak mengemop lantai umah ni yang hampir tak nampak rupa sebab siang tadi dua beradik tu kecahkan rumah...hampir meroyan aku disitu weii...ye ar, kalu sehari time weekend kan, dalam 10 kali dan lebih la aku menyapu, mengemas dan macam2 la...mana tak aku meroyan kan...ye ar jadi surirumah dan ibu yang bekerjaya ni sampai bila pun tugas tak selesai...balik keje sambung keje...huhuhu...

ekseli rasa cam nak tinggalkan jek kejean kat luar tu...aku selalu gak imagine, bangun tido nengok2 umah bersih dan kemas...aler cam citer apa ek...lupa dah...ada pari2 bekerja pada malam hari tu...bistu saper nak jadi pari2 aku???hubby???dia ni nengok mud gak...kalu time rajin dan kesedaran beraja lam diri, sure dia akan basuh pinggan dan botol2 susu anak kat singki tu...kalu idak...alamatnya semenya aku lah bangun tido pagi sok...tu bila terjaga tengah malam gagah gak la aku bereskan seme keje...sebab bagi aku celik jek mata kerja kerja kerja...selagi tak dijemput pulang...gitulah...

eh oklah, nak ngemop lantai ni...g pun beg taska anak pun tak bereskan lagi...babai semua...ha, bagi 5 peng capture no yang terpantas tu, sok jangan lupa...kita nengok saper yang kena...hehehe...ni betul2 ok ni...babai semuaa...selamat malam...eh malam ni malam khamis kan???bukan malam jumaat???fuhhh selamat...sib baik...hahah....

3 comments

Wednesday, July 21, 2010 10:12:00 PM

ape2 mlm pun boleyyy kak.... uwaaaaa.. pesal laki aku jauh nihh... haiiihhh... (gilerrrr punye rindu)

Wednesday, July 21, 2010 10:24:00 PM

rileks ar sis..jgn tension2 kang meroyan lak ko nanti..

apa2pun kenalah sabar..kalau tak larat buat..biarkan jelah..dari ko membebel..ko gaks yang sakit ati nanti..so cool yea..

Thursday, July 22, 2010 12:30:00 AM

ala...kalu penat x yah buat je..
tapi tu la,mata orang pompuan ni x same dengan lelaki..
diorang boleh biar je sepah2 pun..
kita?boleh tengok ka???

Post a Comment