Sunday, July 11, 2010

.:Kata Kekunci Pilihan:.

kata kekunci nuffnang pilihan tuk hari ni...seperti yang aku kotakkan kat atas tu...haihh...tak semenggah betul..saperlah yang cari kata kekunci gitu kat blog ai yang suci lagi murni ni...haihh...tercemar tau...nyampah...

1. bila masa aku ada mak mertua ni

2. sapekah yang bogel kat blog aku ni...

3. sejak bila ada web cam kat atas tu...

4. ini memang aneh...

sekian...

6 comments

Sunday, July 11, 2010 9:38:00 PM

uuik..cenggitu punya tajuk pencarian pun ada ye..haish..tak semenggah tul =P..

Sunday, July 11, 2010 10:11:00 PM

.:mamalieyna:.
tulah pasal...
memang tak semenggah betul..

Monday, July 12, 2010 12:21:00 AM

huhu.ad gak cmtu.mak mertua dia la kot bogel.hahaha

Monday, July 12, 2010 1:30:00 AM

alamak..mcm tu..cube try bukak kat mak mertua tu..ntah2...hmm...x pe la..byee

Monday, July 12, 2010 8:22:00 AM

kak, buat ar comment pop up

1. sotong paul asal di german

2. hahahah

hahahha

pasal mak mertua

hahahahah

Monday, July 12, 2010 9:55:00 AM

hahaha
iskh..iskh..
tatau nk kate ape... mak mentua .. kompom dah tua kan .. wat pe nk tgk lagi .. eeiii

Post a Comment