Friday, July 2, 2010

.:Kebosanan Yang Melanda:.

aku bosan skang...siyes...ni pun baru balik dari perhimpunan bulanan...haihhh...tu...our KP dah umumkan FB kat opis ni akan di Block...hurmm...tak kisah la kan...tak jejas performance aku pung...g pun aku bukak FB pun semata nak berkebun...lelain aku tak berapa nak layan...ekekek...jangan block youtube udah...susah aku nak search peterporn kang...:p

owhh...ari ni jumaat...rehat pun lama...nak kemana ek...bosannya dok terperap kat upis jek..nak ajak kawan jejalan, aku ni takde kawan...cehh...eh semalam adalah seorang kawan mengajak aku ke PKNS bangi tu...cari baju kurung tuk anak dia...sib baik lah ada yang berkenan...rege pun berpatutan..haihh...dalam pada kawan tu sibuk cari baju kurung tuk anak dia, aku pun terpengaruh gak ar li sepasang kain cotton tuk dibuat baju kurung...alahaii...tapi kan, aku lebih tertarik ngan gaun² smocking yang terdapat kat booth tu...sangat cantik...english style...rege pun leh tahan...takdelah membebankan...ishhh, kalulah duit banyak semalam, ada gak aku rembat sehelai tuk anak dara sorang tu...ishh...tak leh tahan betul...

ni aku snap curi² gaun budak² yang ada dipamerkan...haihh...geram ok...eh lupa lak...akak ni ada blog tau...ni url blog dia..http://she-qeen-collections.blogspot.com/ .tapi lama tak berupdate la...cantik² kain cotton yang dia jual semalam...geram ok...eh lupa nak bitau...kat blog dia ada lagu...so sebelum masuk blog dia, sila off kan speaker anda...kang bising weii...memekak...hahaha...

ni aku close up sikit...alahaii...cantiknya...semenya dari kain cotton...

hurmm...cantik kan...eh ari ni ada GRAND OPENING BUTIK WORLD OF BABIES yang aku cakap ritu...terletak bersebelahan dengan JPJ Bangi...ada sesapa yang nak p, jangan lupa ajak aku...aku bosan ni...huwaaa....

16 comments

Friday, July 02, 2010 9:49:00 AM

aku harap harap sangat dia tak blok youtube.. sbb mesti ko nak layan movie korea lagi...

Friday, July 02, 2010 9:50:00 AM

.:echa:.
eh ko cam tau² jek harapan aku...kalu dia blok gak takpe...berukBEN masih ada...hahaha...

Friday, July 02, 2010 9:55:00 AM

opis aku dah lama kena block ...
semua block .. ceh !!
bos aku pun bising sal FB kena block hahaha... layan FB gak ke .. haha

Friday, July 02, 2010 9:58:00 AM

owhhh nk kena blok FB ehh...? ala bw broadband sniri leh je..hehee

mmg lawa2 bj tu..murah ke?

Friday, July 02, 2010 10:01:00 AM

.:eima:.
hahaha...ko kat mana ek???tulah, biarlah dia BLOCK..aku takde hal...beruk masih ada...:p
aku layan FB semata nak men FV jek...

.:fieza79:.
hehehe...kalu blog pun kena block...bis ar...susah ar nak jadi tegar gini...

baju² tu murah gak...ce fieza nengok kat blog yang saya link sekali tu...

Friday, July 02, 2010 10:07:00 AM

naseb blom ade anak.. kalo x, tobat aku pun hampir gilerrr carik baju anak.. mungkin blh lupekan kekasih gelapku sang doyan... hahahahahah

Friday, July 02, 2010 10:11:00 AM

.:anna:.
sure ko pun akan kegilaan yang meninggi..hahaha

Friday, July 02, 2010 10:16:00 AM

ala buat sendiri je gown tu. bkan susah pun kan

Friday, July 02, 2010 10:16:00 AM

eh, esok grand opening world of babies NILAI!!!!!!

Friday, July 02, 2010 10:22:00 AM

.:mrs k:.
huhuhu...apa lagi...serbuuu...

.:noj:.
erkk...ko tolong jahitkan bleh??

Friday, July 02, 2010 10:36:00 AM

uhuk! kita tgk jela dulu gaun² ni..

Friday, July 02, 2010 10:48:00 AM

salam, nak menyampuk gak....
ummi dah penah beli 1,2,3,..erm 3 gaun n 2 bju kurung utk sofiyyah kat situ...ok jgk..infact gaun pertama sofiyyah masa nak cukur jambul dulu pun ummi beli ngan dia...tp tu ummi pegi carik kat pasar ahad stadium s alam nun...kalau dia x der kat bangi, pegi carik kat stadium sana...tiap2 hari ahad..no gerai x hengat..kat s alam tu blh mintak kurang byk sket sbb toke sendiri yg jga..

Friday, July 02, 2010 10:55:00 AM

.:fiza mak darwisy:.
eh ko nak li skang pun muleh...simpan wat pekasam...

.:ummi soffiyah:.
ye ke??thanks for da info...tapi memang cantik gaun² nye geram....

Friday, July 02, 2010 11:09:00 AM

eeii somelllnyeee

Friday, July 02, 2010 11:09:00 AM

a'a kan.. tak kisah la kalau nak block Fb sbb memg sangat jarang bukak kat opis.. selalu kalo rajin bukak kat umah jekk..

a'a la.. cantik2 gaun u..

Friday, July 02, 2010 2:42:00 PM

Geram btul nengok baju budak2 pompuan.

Izann, Butik tu dekat JPJ Bangi yg baru tu ker? Dekat ngan umah aku tu.

Post a Comment