Monday, July 19, 2010

.:Melihat Lampu Di Waktu Malam:.

salam semua...nak dijadikan citer...petang sabtu tu aku sefamili p jejalan ke rumah kak ngah aku di bandar saujana putra, puchong...sajelah lepak² sana...g pun si kakak asyiklah dok ajak p umah pak ngah nak jumpa abang aiman, kak ipah dan asyraf, anak² kak ngah aku...

so lepak² kat kedai kak ngah aku tu...p pasar malam dekat ngan kedai dia tu...pastu dah nak gerak malam tetiba tercetus nak p i-city...owhh..aku apa lagi...jom jela...memandangkan dah lama sangat tingin nak p kan...sebelum ni sana sini dok tayang gambar memasing p i-city ni...kebetulan dah dekat sangat kan...

hurmm...meh la layan beberapa gambar yang disnap dalam kegelapan yang bercahaya itu...

memula meh sakitkan mata anda nengok gambar lampu kaler merah ni...hehehe...

gambar kami sefamili...sib baik pergi ngan derang..so adalah yang tolong snapkan gambar kami berempat...

double HNI dan double AA

mereka..sian si adik...tidonya terganggu...ni masa tengah mamai ni...pelik adik sebab nengok banyak tul lampu² cantik...

anak dan abhi...layannn...

percubaan tuk snap sendiri...

kakak dan kak ipah...

deretan lampu yang bercahaya...

kami...berpelukan dalam kegelapan...lalala...

deretan lampu lagi...

mereka lagi...

kami...aku dan kakak, adik dan sepupu...

aku dan kakak...cam dak kecik bila dukung kakak cam gini...

kami semua...famili aku, kakak dan adik...


kami berdua lagi...

eh kami bertiga plak...kakak sibuk ngan sepupu dia tu...

dan ni gambar last...semenya gambar lampu...

ok...nak dijadikan citer, jem telah berlaku sepanjang jalan di federal haiwei tu dan laluan nak masuk ke i-city...depan pintu masuk uitm...so kami melencong ke jalan dalam...mak aihh...berderet² kereta menunggu giliran tuk masuk ke tempat ni...giler punya ramai orang ok...ni lah akibatnya pergi pada malam minggu kan...dan bayaran yang dikenakan RM2 tuk parking...dengar citer seawal dulu masuk percuma jek...skang jek baru bayar...untung giler metro parking kenakan bayaran gini...semalam jek dah berpuluh ribu kaut untung...haihh...

sekian jek citer ujung minggu kami...

20 comments

Monday, July 19, 2010 9:27:00 AM

lawo tul. sape punye idea la letak lampu lampu ginih.

Monday, July 19, 2010 9:42:00 AM

woww best gila kan tmpt ni nengok sana sini blog citer sal tmpt ni...bl la kita nk merasa g...nk g jugak..!

Monday, July 19, 2010 9:44:00 AM

haihhhh

maka aku la juga yg tak penah sampai

kekekekekekke

takpela tengok kat blog2 org cukup ah

kekekek

Monday, July 19, 2010 9:46:00 AM

izan tau takk..sabtu malam ahad baru2 ni akak kat shah alam.. giler punya jam pukul 11 mlm kat jalan nak masuk Icity tu.. akak mmg teringin nak pegi tp kalau mcm tu..tak yah la. tp kan.. sedara akak kata dulu masuk free pastu kena bayar RM1. skrg dah Rm2 pulak.. amboiii..

Monday, July 19, 2010 9:46:00 AM

tula..aritu aku msuk free je lg..eh ade lg tmpt ko tak gi tu..dorg ckp lg lawa..dia dlm bangunan..ko tak hbs pusing ek..

Monday, July 19, 2010 9:46:00 AM

hmmm... tak sampai lagi i-city nih...

Monday, July 19, 2010 9:47:00 AM

bila ar nak gi malam ni..huhuhuhu

bz arini..aduii

Monday, July 19, 2010 9:52:00 AM

best nye... teringin nk pi.. ^__^



Aiz latest entry
Aiz return.. haha.. memang takleh blah

ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

Monday, July 19, 2010 9:55:00 AM

.:noj:.
tah ler sape punya idea...tak kaji plak aku ni..lalala...

.:fieza79:.
nanti fieza mai kl, kita p sesama no...

.:wanie:.
eh ko layan ke tempat2 cam gini???

.:ejaMaria:.
ko kan bz manjang kak...bila tah nak sampai kan...lalala...

:umilia:.
mang tak abis pusing pun...anak2 dah rengek2 nak tido..sian kat meke tau...

.:kak ratna:.
tau tak per kak...jam sepanjang jalan...tu kalu nak p, p malam weekdays...so takdelah jam sampai cam gini kut...

.:mrs fiza:.
p la bila ada masa nanti...guna DSLR lagiii gambar jadi cung...

Monday, July 19, 2010 9:55:00 AM

uiiihh... dh kena bayo ke parking.. nnti mesti cas ikut jam plak... ceh btol...

Monday, July 19, 2010 10:05:00 AM

.:aiz:.
meh la p...kuar ar diri itu dari pulau yang aiz dok ni...hahaha...

.:anna:.
hurmm...kebarangkalian sangat tinggi tu...

Monday, July 19, 2010 10:20:00 AM

ishhh...mencik ko! bila aku nak jejak kaki nie, hehe

Monday, July 19, 2010 10:21:00 AM

g ahad malam eh?

aku g sabtu..patut la tak ketemu!

Monday, July 19, 2010 10:25:00 AM

.:mamalyna:.
lor...ko lum p lagi ke???aku ingatkan aku jek yang ketinggalan

.:nowa:.
eh silap la...sabtu malam...p kejap jek pung...anak2 dah ngntuk

Monday, July 19, 2010 10:34:00 AM

sampai la jugak akhirnya...

Monday, July 19, 2010 10:54:00 AM

izan...ni kat mana..teringin aku nak bawak anak2 aku..tapi tak tau kat mana?..tolong ym aku bagi tau..

Monday, July 19, 2010 11:00:00 AM

.:maisarah:.
maisarah nanti ajak papa ngan mama p ye...

.:emie:.
owhhh, ni kat seksyen 7, SHAH ALAM SELANGOR...dekat jek kan...belakang umah nojah je ni...:p

Monday, July 19, 2010 11:27:00 AM

nnt saya nak ajak hubby p jalan sana plak :p

p/s : sgt cantik!

Monday, July 19, 2010 11:52:00 AM

oohh nanti nak pegi jugak lahh... ermm kena bersukan dulu nih...

Monday, July 19, 2010 7:28:00 PM

kat penang tak dak pun tempat macam ni..nasi kandaq banyak la...
hehe..

Post a Comment