Friday, July 16, 2010

.:Memang Seronok Kalau Dapat Barang Free:.

ari tu pernah terkeluar entry kat seorang rakan ni pasal dia ada dapat barang percuma dari Libresse...so dek kerana aku pun inginkan barang percuma itu...maka...pada hari keluarnya entry beliau, aku pun p register kat web libresse tu...dan hasilnya...semalam aku pun turut mendapat barang percuma itu...


isi dalamnya pelbagai jenis sample pad yang diberikan...ai loikee...

so pada korang yang lum lagi merekues barang percuma ni...apa lagi...sila dapatkan sample tersebut dengan isi borang kat web ni... http://livelibresse.com.my/

dah klik tu akan kuar cam gambar kat bawah ni...pastu korang klik jek mana² pompuan yang korang suka...eh aku klik yuna jek...

bila klik yuna contohnya...akan kuar gambar cam dibawah ni..kat cam gambar awan tu, klik kat get samples ok...pastu...

akan kuar form dibawah ni...so isilah apa lagi...senang kan...bukan kena bayar pun nak minta samples...hehehe...

hehehe...cam jadi duta tak berbayar lak...hahaha...

14 comments

Friday, July 16, 2010 10:44:00 AM

weeeeee

nak buat

Friday, July 16, 2010 10:44:00 AM

nak jugak!!

Friday, July 16, 2010 10:54:00 AM

sape rakan yang baik hati tu eh?

Friday, July 16, 2010 10:56:00 AM

.:mrs fiza:.
lor, tak isi lagi ker...
kemut la kawang kamu tu...hahha...

.:wanie:.
sila buat skang...hahaha..

.:mrs k:.
ntah ce klik backlink yang aku kasi tu...lalala...

Friday, July 16, 2010 11:04:00 AM

zan..ko da try pkai ke?elok x?..tkot gatal2 la pkai..ehehe...puas lak bergaru nnt..

Friday, July 16, 2010 11:07:00 AM

saya dah dpt jugak..dah guna pantylinernye..pad blm lg..hehe

Friday, July 16, 2010 11:47:00 AM

saya dah mintak pun minggu lepas tapi abe posmen lum anto gi pun...

jem di highway kot noo.. hehehe

Friday, July 16, 2010 11:59:00 AM

cam best je..nak gak...^_^

Friday, July 16, 2010 12:08:00 PM

tq for sharing!!!!

Friday, July 16, 2010 12:14:00 PM

ok skang nk isi

Friday, July 16, 2010 1:11:00 PM

aku dah wat weh hehehe
aku pon skang mmg pakai brand ni pon
murah..hehehe

Friday, July 16, 2010 2:00:00 PM

nk jugak..! tp pesal rasa mls nak isi form bagai ni ehh...

Saturday, July 17, 2010 1:40:00 AM

alaaaa.ingt kn pe td..
da excited dah bace td..tgk gamba pon ceria jek kaler2..
baru nk join...uhhh..

Monday, July 26, 2010 5:48:00 PM

salam,best gak ni,tq sharing nnti nak buat la...suka benda2 free ni..

Post a Comment