Monday, July 12, 2010

.:Mereka:.

ari² entry aku banyak ke laut je kan...dan dah lama gak tak citer sal dua beradik yang semakin membesar ni...sesekali kena gak citer sal mereka...ate mereka merupakan pelakon lam blog aku ni kan...so, sebelum aku balik, ni aku attachkan gambar mangsa buli dua beradik ni...hehehe...layan...

yang ni adik ye...irfan...

hehehe...bolat jek muka si adik...cam muka kakak masa kekecik dulu...

ni masa kakak kecik² dulu...

ni giliran si kakak lak jadi mangsa buli...


tu jek kisahnya...sekian...sib baiklah anak aku sepasang...so takdelah aku selalu wat keje giler pakaikan tudung kat si irfan sebab kepingin nak anak girl kan...huhuhu...

11 comments

Monday, July 12, 2010 3:29:00 PM

hahahah...tgk irfan pkai tudung dah mcm gegirl lak..

Monday, July 12, 2010 3:31:00 PM

irfan cute laaa... bila dia pakai tudung tu nampak same cam kakak mase kecil...heheheee

Monday, July 12, 2010 3:47:00 PM

hehe teringat la pulak dulu aku selalu dok toncit pokok kelapa kt kepala si nasrul tuh.. hehe tp aku adalah dilarang sama sekali dok meng'snap' pic itu.. hehe

bila puler nk membuntingkan diri baby girl ehh?? ishh pk punye pk biar la aku sorang jek gegirl dlm korge aku nih.. haihh.. boley gitu??

ni way.. sius cakap.. comey ler.. bebetul sebijik muke comey dak kakak nih. lalalala.

Monday, July 12, 2010 4:01:00 PM

sebijik muka kakak dah tu. alerrr adik badik ke ni?

Monday, July 12, 2010 4:17:00 PM

w/pun aku tingin nak baby gegirl takde plak aku aniaya ank aku wei..skang ni pun ank aku amsyar ramai ckp dia gegirl..katenye muke pmpuan..rmbt pun da pnjg..huhuhu..tu aniaya ank ke tu..hehehehe..

Monday, July 12, 2010 4:45:00 PM

sesekali mmg best buli anak2 ni..hikhik..buli yg tak melampau la kan.. =P kiut tul irfan, cam gegirl..!

Monday, July 12, 2010 4:52:00 PM

comeinya bertudung ..best ada gegirl leh gayakan memacam ...

Monday, July 12, 2010 4:53:00 PM

eh eh memang sama ar muka depa.. saling tak tumpah..

Monday, July 12, 2010 5:00:00 PM

salam izan

sy rasa mcm kenal awak tp takut ter salah org.

izan penah practikal kat golden hope kl ke?kalo penah,maknanya kita penah praktikal kat tpt&tingkat yg sama :)

Tuesday, July 13, 2010 8:50:00 AM

sama la adik n kakak :-)

Tuesday, July 13, 2010 4:20:00 PM

lor cam kembaq la...

Post a Comment