Thursday, July 22, 2010

.:Nasi Goreng Kasih Sayang:.

hai semua...dah tengahari pung...lemau lak badan ni...baru pulang ni...kuar ngan member p bak kekdahnya...ekekeke...ate ari gaji...eh sebelum p tadi sempat ar breakfast dulu...ari ni bawa nasi goreng yang digoreng dengan penuh kasih sayang pada pagi khamis yang mulia ini...hehehe...

ni dia bekalnya...belah kiri yang banyak tu hasben punya...dan yang kanan saya punya...siap ngan sambal telur ok...gigih menumis di pagi hari sambil mendukung irfan yang menangis cari ibu...hahaha...

so bang, upah dah bagi ni...hehehe...jangan lupa transper wang gaji abang ke dalam akaun sayang ye...lalalala...

14 comments

Thursday, July 22, 2010 11:47:00 AM

macam² nasi ade ek.. nasi goreng bodo, nasi goreng cerdik, nasi goreng kasih sayang... esok ada orang buat nasi goreng benci pulak! sebab die meluat kat sesape.. muahahahhaa.... eh, dah gaji ni. banje ar kami kat atas ni nasi arab cyber

Thursday, July 22, 2010 11:54:00 AM

Salam ziarah...

Rajinnya masak bekal ye... Teringin nak rajin camni... tapi selalunya "M" memanjang... hehe

Harap hari cuti je la wat bekpes... ngeh ngeh...

Thursday, July 22, 2010 11:57:00 AM

upah nasi greng di hari gaji???buatla yg sepesel jrg buat..kekeke

eh kalo da lebih tu transpa kt I sikit gaji tu..hahahha

Thursday, July 22, 2010 11:58:00 AM

.:mrs k:.
pergghh...dah ar ko suh aku belanja korang2 seme kat atas...siap demand lagi tu nak makan per...gaji aku pun ciput weii...huwaa...

.:lady salwa:.
hahaha...kekadang saya pun menular gak penyakit M tu...

Thursday, July 22, 2010 12:05:00 PM

.:MRS FIZA:.
eh oklah ni...digoreng dengan penuh kasih dan sayan per...lalala...

Thursday, July 22, 2010 12:09:00 PM

dah lama tak masak di hari keje.. bagus la izan nie.. nampak sedap je tu..

Thursday, July 22, 2010 12:20:00 PM

switnye sis..=)

Thursday, July 22, 2010 12:25:00 PM

.:ena:.
psst...psst...malam ni kan malam jumaat (MJ)...hahaha..tolonglah...

.:tiefazatie:.
hehehe...sesekali tambat hati si suami...nengok ni...masyukkk dah akaun meiben akak ni...hahaha...

Thursday, July 22, 2010 1:09:00 PM

cedap2....+ rajen. 5 bintang utk izan.

Thursday, July 22, 2010 1:15:00 PM

.:deelira:.
hahaha...mana ada rajin zue...ada gak datangnya malas...huhuhu

Thursday, July 22, 2010 1:48:00 PM

boleh masuk dlm book of rekod nama2 nasi goreng skrg ni...ehehhee atau nama gini khas tuk arini kamis sahaja? ahahahahhahaa

Thursday, July 22, 2010 2:37:00 PM

apa yg pasti tupperware yg isi nasi menggunung itu adalah utk si haris.. hehehehe

Thursday, July 22, 2010 9:25:00 PM

alang2 da gaji..bole treat snack plate kfc kak ;)

Friday, July 23, 2010 9:54:00 AM

gigih haris bwk bekal g opis. asben ai dia nk ke ek? salunye dia mkn je kt umh

Post a Comment