Thursday, July 22, 2010

.:Patut Ke Tak Patut:.

ok...ni kiriman yang aku dapat dari email...tah ler, memula aku nengok gambar ni, aku rasa cam tak berapa pelik...ate orang barat ni kan banyak menda yang tak masuk dek akal oleh orang timur yang derang akan cipta...alat inilah, alat itulah...semenya tuk memudahka kejaan mereka kekdahnya...ni aku nak cipta sal penggunaan corong yang ala2 alat sulit lelaki la...tuk kegunaan buang air kecil bagi golongan wanita...erkkk...dah jadi cam lelaki la plak...kencing berdiri...opss...agak kurang sopan disitu...

dalam islam kan, wanita, perempuan waktu membuang air kecil, kita diajar, diasuh duduk bukannya buang sambil berdiri kan...tapi orang kat sana nuh pelik sikit...kurang sopan...pengotor dan macam2 lagi la...sure lah tak basuh ni....ishhh...tak gatal ke alat sulit kamu kamu dan kamu itu????haihh...eh korang tak caya???meh sini mehhhh...dekat sikit...korang nengok gambar di bawah ni...

ok, ni corong yang digunakan...siap ada arahan penggunaan lagi...korang jangan pepandai nak try or praktikkan dengan menggunakan kertas manilakad ke apa ke...hehehe...eh lepas guna buang ok...ni kira corong pakai buang la ni....haihh...

nengok tuuuu....model2 yang tak bertauliah menunjukkan cara2 pemakaian corong2 tersebut...

dan boleh digunakan di mana2 sahaja bebila masa bila ingin membuang air kecil...

nengok tuuuu...siap ada open toilet lagi...erkkk...

aku???no komen la...derang ni memang moden terlampau...hahaha...

15 comments

Wednesday, July 21, 2010 10:59:00 PM

gilerrr... pastu x basuh kann?? setan ikut la merata.. haaa.. elok.. pastu kena penyakit mcm2, kate kena buatan org.. waklu... ko yg pengotor.. bodoh yg hamat bnda2 gni...

Wednesday, July 21, 2010 10:59:00 PM

hahaha ni kalo balik timur ni berguna gak ni..kan susah nk jmpa r&r.. huhuhu

Wednesday, July 21, 2010 11:02:00 PM

wakakkaa.~!
naseb toilet umh da selamat d renovate dan bule d gune arini.
kalo x dalame gune care ni.try test.~!
heee gler ke ape,kutur kot care dia ni.bule buat penyaket btul.
da sejibik mcm laki plak care dia.~

Wednesday, July 21, 2010 11:16:00 PM

eeee tak selero

Thursday, July 22, 2010 12:27:00 AM

patut la bangse dia orang ni banyak penyakit kat kawasan tu kan?rupe nye pengotor..!!
ceh..
ni pun ade gak orang melayu yang nak amek buat bini..
haha..

Thursday, July 22, 2010 2:39:00 AM

1st time me tgk benda ni..
anyway, toilet kat UK ni semua toilet kering so me memang bwk botol mineral kosong kalau outing or even pegi uni pun..senang amik air kat sinki..rasa tak sempurna kalau lap dgn tisu ajer :p

Thursday, July 22, 2010 8:40:00 AM

gelinyerrrr....

Thursday, July 22, 2010 8:50:00 AM

ehehe mmg tak patut...kalo org Islam lelaki pun tak patut kencing berdiri apatah lagi perempuan

Thursday, July 22, 2010 8:50:00 AM

hodoh gila perlakuan cm tu...ilang sifat kewanitaan la...huhuu

Thursday, July 22, 2010 9:00:00 AM

eii..geli jek...tp open toilet tu mmg penah tgk kat belgium dulu..n mmg berbau hancing je sbb open gitu huhu...

Thursday, July 22, 2010 9:05:00 AM

selekeh sungguh mereka itu..
sah2 tak cebok nih.. pengotor betol..

sangat setuju dgn asha hehehe..

Thursday, July 22, 2010 9:18:00 AM

yg cipta sengaja reka supaya bertentangan dgn ajaran Islam..

mencik!

Thursday, July 22, 2010 9:55:00 AM

tak dapat kubayangkan..
no manners.. hu..hu..

Thursday, July 22, 2010 11:45:00 AM

eeee...yakkkk...pengotoq...
org pahang kata loqlaq..huhu

Thursday, July 22, 2010 1:10:00 PM

erk....x yah ikutla..bkn budaya kita kan

Post a Comment