Wednesday, July 21, 2010

.:Pengumuman:.

hurmm...memandangkan esok 22 Julai 2010 merupakan ulangtahun yang kedua blog aku ni, makanya, aku sangat berbesar hati tuk bagi adiah pada meke yang bertuah...

apa yang perlu korang lakukan...sila print skrin bila korang dapat catch no 10201 kat total di atas...kalu ada yang terkena...sila print skrin dengan kadar segera...dan tinggalkan komen kat sini...dan sila buat entry...

ada adiah menarik menanti anda...aku kasi yang bertuah sebalang kerepek simpulan kasih yang pernah aku tempek kat blog ni dulu ok tak???leh makan tu...layan...

24 comments

Wednesday, July 21, 2010 12:38:00 PM

wow! hadiah makanan la. saya mesti masuk

Wednesday, July 21, 2010 12:40:00 PM

uih..192 lagi..banyak lagi ni..
insyaAllah..akan zue cube :)

Wednesday, July 21, 2010 1:16:00 PM

huhuh..

sape la yg bertuah tu nanti.. ;D

Wednesday, July 21, 2010 1:18:00 PM

yeyeyeyeye..nak cube nak cube...

kena teliti betul² ni..
kang lebur.. hehe

Wednesday, July 21, 2010 1:19:00 PM

ok kita tgk sapa yg kena..ehehhe

Wednesday, July 21, 2010 1:50:00 PM

ada adiah..wah..menarik..nak masuk gak..kos penghantaran x ditanggung oleh penerima kan??eheheheh

Wednesday, July 21, 2010 1:54:00 PM

aku da bukak tutup..bukak tutup..x gerak2 pon no tu..msti dengki ni..aduhh

Wednesday, July 21, 2010 2:34:00 PM

baekkk...
sekarang baru 10125.....
ala ong mau catch itu nomber...
hmmm sempatke nie...jom kita main buka tutup...hihiii

Wednesday, July 21, 2010 2:36:00 PM

kak

cuba bagi tips

traffic blog akak tinggi ah

muahahahaa


oh kerepek kerepek kerepek

bestnya

Wednesday, July 21, 2010 2:51:00 PM

harus nih.. mmg harus nih.. hehehe mau la

Wednesday, July 21, 2010 2:52:00 PM

nak...kiranya aku kena kerap bukak blog ko ler yer..

Wednesday, July 21, 2010 4:08:00 PM

visit my blog :)

Wednesday, July 21, 2010 4:09:00 PM

Salam Izan sy dpt print screen number tu sila dtg ke blog sy ya...

Wednesday, July 21, 2010 4:10:00 PM

waaaa...ct terlepas lak..buka2 tgk dah 203...ish miss 2 je...bukan rezeki laa nampaknya

Wednesday, July 21, 2010 4:12:00 PM

http://lakaranhatii.blogspot.com/2010/07/10201.html sy dah buat entry ni linknya...

Wednesday, July 21, 2010 4:14:00 PM

izan..ummi pun dapat jugak...hehe

ni linknyer http://zahirahsofiyyah.blogspot.com/2010/07/giveaway-izan.html

tgk la yer...

Wednesday, July 21, 2010 4:14:00 PM

aku pun dpt. tgk blog aku skang

Wednesday, July 21, 2010 4:22:00 PM

izan, aku dapat gak tadi...so, aku tengah usaha nak wat entry ni..jap eh

Wednesday, July 21, 2010 4:22:00 PM

aku .. aku.. aku...

Wednesday, July 21, 2010 4:43:00 PM

ai pun dpt....

Wednesday, July 21, 2010 4:51:00 PM

aler.. terlepas!.. ishh.. memerap dlm bilik fail tadi..

Wednesday, July 21, 2010 5:07:00 PM

mot, tarikh ulangtahun blog ko same ngan DOB aku...congrate!

Wednesday, July 21, 2010 5:16:00 PM

la... ader ker?? ptang2 ni bru bukak.. dah 243 da....

isk.. x aci la cam ni..

Post a Comment