Saturday, July 31, 2010

.:Sabtu:.

salam semua...hurmmm...takde pe yang nak diciterkan...rasa lemau menguasai diri...malam tadi tido tak berapa nak lena...kakak demam agak panas...dah la hubby out tensen kat tailen...haihh...sangat menduga jiwa seorang ibu...dan pagi ni, terus siap2 bawa kakak ke klinik....tak lupa gendong dak irfan sekali...huwaa...sangat menyukarkan aku nak handle dua anak sekaligus tanpa pengawasan dari hubby...owhhh abang, pulanglah segera...

dan kat klinik tadi doc cek seme...dan masukkan ubat ikut montot kakak...harap2 oklah dia...riso sungguh kalu anak2 demam ni...haihh...sib baik sorang jek demam, kalu dua2 tak tau lah apa  yang aku nak buat...malam tadi sesambil mengemas rumah setelah anak2 dah tido, sempat jugaklah layan KEMUNCAK IMAM MUDA...hurmmm...seperti yang aku jangkakan, imam muda ASYRAF yang dinobatkan sebagai IMAM MUDA UNGGUL 2010...tahniah asyraf...siyes dari lubuk hati nan jauh ni, aku mang teruja dengan kebolehan beliau, dan bacaan beliau dalam mempedengarkan ayat2 suci al-quran sangat menyentuh hati ok...aku jangkakan beliau menang sebab melalui hujah2 yang beliau bagi  jelas menunjukkan beliau bakal imam muda tuk tahun ni...tahniah sekali lagi...eh tak lupa juga buat imam muda hizbur dan 8 imam muda yang lain...korang seme memang hebat...

petang ni tak kemana...lemau lagi ni...ni pun baru bangun dari tido...layan anak2 tido, alih2 ibu pun join sama...hehehe...ni tengah memikir apa nak masak tuk santapan anak2...haihh...buntu plak...dah ar dak irfan ni kurang makan nasi...kalu suap nasi sure dia luah2 kembali...tak tau la sebab per...so kena amik supplement len ar...sib baik ar even tak makan nasi pun badan dia tetap maintain cam gitu..

oklah, nak teruskan basuh baju seme....buat apa yang patut..yang pasti sok hubby balik...yey...jangan lupa fm tuk sayang ya...daa....

1 comment

Saturday, July 31, 2010 7:32:00 PM

wah, Thailand mmg heven...hiihi!

Post a Comment