Tuesday, July 6, 2010

.:Siyes Aku Down:.

hurmm...siyes ar weii...aku mang down sesangat ari ni...aku down tuk berblog...hehehe...apa kes kan...tah demam melanda agaknya blogspot ari ni...beria la aku online memalam ni, ingatkan demamnya dah kebah...tapi still the same...arghhh...takde maknanya aku berblog lagi...cam berblog syok sendiri lak...huwaa...tolonglah pulih dengan segera ok...

wanie...try ko komen sebagai anon skang...nak nengok ilang ke tak...tenkiu....

4 comments

Tuesday, July 06, 2010 10:11:00 PM

pastu aku komen lagi kak

hahahhahah

tengok tengok

ilang tak gyahahahahhahah~

Tuesday, July 06, 2010 10:11:00 PM

meh aku spam komen box ko kak

hahahahahhaha

Wednesday, July 07, 2010 1:37:00 AM

masalah sudah pulih..jom kembali buat keje tak rasmi ini

Wednesday, July 07, 2010 7:33:00 AM

.:wanie:.
hahaha..gigih ko beromen kat sini ek...hahaha...siott...
yey, masalah dah pulih, ayuh kita berblog tanpa segan...

.:asha:.
huhuhu...sanggup ko berjaga semata nak nengok masalah dah selesai ke idak ek...
ni ko nengok bola ke men bola ni???:p

Post a Comment