Friday, July 23, 2010

.:Tak Tahan...Jangan Tengok Ok..Sebarang Kesulitan Selepas Ini, Saya Tidak Bertanggungjawab.:.

hai semua...selamat pagi...ishhh...lambat lak aku update ari ni...ekeke...so camner MJ korang...lalala...oklah...seme dah sarapan??? (aku tanya ni cam bajet ramai benor baca blog aku...hahaha) ekseli sedikit bz pagi ni...sibuk dok membungkus kerepek tuk dipos minggu depan...pastu wrapping cecantik...jap jap...dik anna isteri anuar...dah kasi alamat ke lum....ke ko suh akak pos ke kak noj???

eh nak tanya korang...korang suka makan burger???sebelum orang lain jawab, aku pun suka weii...tapiii..

aku hanya suka makan burger daging dan ayam jek...erkkk...aku tak pat bayangkan kalu burger daging ular cam kat bawah ni...erkkk...

langkah 1

langkah 2

langkah 3

langkah 4

langkah 5

langkah 6...siap...

tapi aku rasa kat Malaysia takde kut gini...yang pasti aku hanya guna daging burger keluaran RAMLY yang semestinya ditanggung HALAL...

12 comments

Friday, July 23, 2010 9:29:00 AM

yehhhhaaa ai pon makan dgg ramli bege je.. uwekkkkkkk nk munta tgk kepala ular tu.. cis!

Friday, July 23, 2010 9:30:00 AM

buweekkk...saper la yang sanggup makan...xtau lerr...jgn ader jual kat cni dah lerr...

Friday, July 23, 2010 9:43:00 AM

.:mrs fiza:.
eh, kan ai dah cakap kat tajuk tu...degil ni...

.:hyazz:.
takde kut dijual di mesia ni...haihh

Friday, July 23, 2010 9:48:00 AM

adeh. tgh mkn nasik ni. sobsob

Friday, July 23, 2010 9:50:00 AM

alamak aii izan,
n3 ni blh buatkan ena nye sesi nak makan kat mekdi leh tergendala tau!>. adeihhh!! kanggg terbayang kepala ular tu.. uwaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Friday, July 23, 2010 9:57:00 AM

tengok gambo hok memula tu mmg melelh air liur aku... then gambo seterusnya rasa nak kuar isi perut aku....

apa pun tghari ni nak ajak hubby g mekdi jugakkkkk.....

Friday, July 23, 2010 10:05:00 AM

ye2... pos kat kak noj la... bagi kat die sbb sama2 brusaha nak dptkan no tu...hehhehehe....

kak, untung ye hoookkeeeyyyy... selamat mkn dgn amannye sebyk 2 balang...

Friday, July 23, 2010 10:24:00 AM

uwekkk...fieza tgh mkn ni...

Friday, July 23, 2010 10:30:00 AM

geli wei tekak niii..

Friday, July 23, 2010 10:35:00 AM

kerepek? yg tu aku tertarik..bukan pasal gambo2 tu..ehehe kerepek apa ni? bila ko jual..pesal aku tak tahu?

Friday, July 23, 2010 8:20:00 PM

eee... geli den..

Monday, July 26, 2010 11:51:00 AM

yuakkk geli lak saya tgk...macam mana nak mkn burger dah lepas ni...

Post a Comment