Thursday, July 22, 2010

.:Tas Syawal:.

beberapa bulan yang lepas...aku telah order 2 biji tas syawal tuk dipakai hari raya nanti...huhuhu...meriah raya mak tahun ni WALAUPUN mak beraya di putrajaya ni jekkk...eh cam biasalah mak order tas syawal ni kat CIK AS ni...kali ni aku order dua biji tau...tamak kan aku???satu tuk aku satu lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...lum pikir nak kasi saper...boleh gitu???ni mesti ramai yang oper nak ni...haihhh...

ok, ni rupa tas syawal yang mak order tu...mekasih cik as sebab buh lam belog beliau (ye ye jek aku ni...tah ye tah tidak gini coraknya...hahaha)

ok, kita close up sikit...english style kan...bunga2 di hadapan..suka..suka..

dan, dalam dia cam gini..leh buh nset, angpau duit² raya, kunci² dan yang pasti pampers anak kena guna tote bag la...hahaha...

gambar selingan...nampak tak tote bag sebelah dik irfan tuu...ni pun aku order kat cik as tu...hehehe...suka...suka...

sekian...misi seterusnya...langsir baru tuk raya di Nilai 1...lalala...

10 comments

Thursday, July 22, 2010 12:40:00 PM

cantik!!
mak nak gak 1 la..... heheh

Thursday, July 22, 2010 12:47:00 PM

Saya pun order ngan Cik as juga, barang2 dia cantik2 kan

Thursday, July 22, 2010 12:51:00 PM

.:ena:.
mak nak, mak p order sana...hehehe...

.:nuraarin-life:.
tulah, fes time nengok terus terpikat...dan terus order tanpa segan...

Thursday, July 22, 2010 1:08:00 PM

langsir plak ker?? adoii.zue jugak x mentukar lansir sbb masih baru. baru setaon.

Thursday, July 22, 2010 1:31:00 PM

mak dapat bckdated tahun ni tu yg mak raya sakan ni! jeles ai !

Thursday, July 22, 2010 2:35:00 PM

hehe lawa tu.. pastu pakai baju cotton.. haa kt anjung ada baju cam corak gitu la.. sweet jek sila beli ye rm149 rege baju tu..

Thursday, July 22, 2010 2:37:00 PM

apsal nilai 1? situ mahal sikit la.. pi la nilai 3.. byk choice, murah skit coz byk saingan..

Thursday, July 22, 2010 2:44:00 PM

.:deelira:.
aler, zue punya baru lagi...kita punya dah berjaman dah...so dah sampai masa kena tukar...hahaha...

.:mrs fiza:.
dik manis...mak dapt backdated bulan depan juga...uhukss...

.:ayang:.
haah kan...match dan matching...ampehh..

.:mrs k:.
lor, ye ke nilai 1 lagi mahal...mamalyna kata murah...leh siap 2 jam jek...kalu nilai 3 lambat siap...sebab amik tempahan raya...huwaa...

Thursday, July 22, 2010 3:20:00 PM

sib baik ada gambo kenangan beg lama tuk selingan...tapi cute gambo tu la..

Friday, July 23, 2010 9:52:00 AM

thanks. alamat aku dh ade kan?

Post a Comment