Wednesday, July 14, 2010

.:Terlajak:.

salam semua...hurmm...pagi ni agak lambat plak aku bangun pagi...cehh...kul 6 weii...terkocoh² aku...sib baiklah beg taska anak² aku dah siapkan sebelum tido malam tadi...tu pun sib baik aku tersedar bila mana dik irfan nak nyusu...ishh...rekod ni..paling lambat aku bangun...tercemar rekod aku bangun awal tau...

dan pagi ni, terima kasih diucapkan pada hubby kerana sudi bangun tuk masak nasi wat bekal...huhuhu...maaflah bang, tak sempat lor nak masak nasi bagai...bangun pun dah lambat...

so sudahnya pagi ni, aku bawak bekal nasi putih + sambal petai udang...eh korang jangan pikir yang hubby aku lak yang masak sambal tu...idak la kan...sambal tu dia bawa balik semalam...so pagi ni panaskan jelah...:p

so skang aku tengah mikir...nak makan bekal ni tuk breakfast ke lunch...sebab sehari aku makan nasi sekali jek...lelain aku sulam ngan mee ke, apa ke...eh bukan aku diet...tapi mang gitu hari²...sebab tulah aku kekadang makan pagi time lunch...kira BRUNCH la...2 dalam satu...kan jimat tu...:p

ok...selamat bersarapan semua... :D

11 comments

Wednesday, July 14, 2010 8:10:00 AM

sedap nya tgk smbal udang + petai tu...

Wednesday, July 14, 2010 8:10:00 AM

mkn pg.. ns tgh pns.. behhhh nyee..

Wednesday, July 14, 2010 8:21:00 AM

ko jimat ke diet kak

kekekekekeeke


bak sket

gwa makan maggi je pagi ni

Wednesday, July 14, 2010 8:24:00 AM

.:anna:.
huhuhu...welkam bek dear...miss you damn much...:PPPP

.:SiTi:.
jemput makan siti...

.:wanie:.
ishh ko ni tak paham2 lagi ker...
diet ujung bulan...lalala

Wednesday, July 14, 2010 8:39:00 AM

dh lama tak mkn sambal udg petai.. sedap nya!!mai cikiT!!

sambal udang petai yg udang kecik2 tu best!

Wednesday, July 14, 2010 8:45:00 AM

aku tak terliur ngan udang tuh ..aku tak mkn ...
aku terliur ngan nasi + sambal...
mkn pagi pun sodap ..tgh hari pun sodap ...
tp klu aku la ... tak sampai tghari aku dah bedal nasi tuh ... dok teringat je ... nyum..nyum...

Wednesday, July 14, 2010 8:50:00 AM

.:mrs fiza:.
eh, mana leh...p sana jejauh...kaco orang nak makan jek...hahaha...

.:eima:.
jemput makan weii...tapi kejap2 lagi la...

Wednesday, July 14, 2010 9:24:00 AM

baru nak puji..ghajinnye en suami masak pepagi..hehe...huwaa...sedap nmpk smbl petai tu..pepagi dh terliur ni,,haish org posa nih!

Wednesday, July 14, 2010 9:35:00 AM

fasting today..so no idea

Wednesday, July 14, 2010 9:47:00 AM

wei mkn skang la. sarapan kena mkn cam org kebulur. kang tengahari mkn la roti roti ke. ces baru je smlm sibuk nk mkn sambal petai. benci

Wednesday, July 14, 2010 10:14:00 AM

jejauh bleh jemput aku mkn ...
klu dekat sekali ngan nasi ko aku bedal....
dlm proses gemukkan bdn ..selera bertambah²

Post a Comment