Monday, July 26, 2010

.:Wajah-Wajah Mereka Part II:.

hurm...ye, orang lain sibuk dengan kamera 'berhidung' mereka...tapi aku masih lum mampu nak target kamera gitu...ada pun kamera LUMIX panasonic yang free tu jek....saje² la test zoom dari jarah jauh muka si anak dara ni...hehehe...so meh ar nengok aksi² spontan anak dara aku ni...aku tak paksa tau...sebab aku snap dari jauh...

Wajah 1

Wajah 2

Wajah 3

Wajah 4

Wajah 5

dengan si adik...

peluk kuat-kuat...

sekian...hanya cerita selingan...

10 comments

Monday, July 26, 2010 11:52:00 AM

kesian aku tgk pic yg 2nd last tuhh..
alerrr.. adik irfan tercorok situ.. berak ke apa?? huh ibu nih dok amik pic kakak jek..

Monday, July 26, 2010 11:55:00 AM

apa pasal ipan kat belakang tu mcm kena suruh jauh je ngan ibu! hahahaha

Monday, July 26, 2010 11:55:00 AM

.:ayang:.
lor, itu hari kan gambar adik jek..so kali ni gambar kakak ar plak...adik dah standby suh amik gambar dia lak tu...

Monday, July 26, 2010 12:09:00 PM

wow clear nye gambar. ni dh mcm pakai camera beso dh ni wei.

beso dh kakak. makin cun dan makin ganas nmpknye. adik pun dh beso tu, tunggu la kakak, tak lama lg adik plak peluk kakak kuat2 camtu

Monday, July 26, 2010 12:11:00 PM

malu2 je si kakak amik gambo tu yeh!.. hihihi.. putih betul dier.. melepak gitu!! auw!! geramm!!
alahai sian pulak kat dak irfan.. hihi.. turn kakak yeh!.. nasib baik ada gak yg lastu tu.. sweet!

Monday, July 26, 2010 12:11:00 PM

hahhahah cian si ack stenbai duk jauh2 sket tepi pokok bunge..hikhik

Monday, July 26, 2010 12:23:00 PM

alolo..comeynyer anak dare...
wah kemere free..best tu..!

Monday, July 26, 2010 12:35:00 PM

comel je pic dgn lumix free. ;)

Monday, July 26, 2010 1:14:00 PM

anak2 izan puteh melepak ehh...
clear je pic2 tu...ok gak lumix..kami ni pakai kamera cap ayam je heheh...

Monday, July 26, 2010 7:35:00 PM

uish... baju hanan sama dgn aliya la wey..

Post a Comment