Thursday, August 5, 2010

.:Aku Keseorangan Disini:.

hurmmm...sedih ar...ari ni aku keseorangan di opis...seme opismate yang wanitanya ikuti rombongan puspanita ke sabak bernam...sedihnya...dah ler bos takde...huwaa...per aku nak buat ni...sampai ati derang tinggalkan aku keseorangan di bilik sepi ini...


nengok kat luar, baper kerat jek pegawai yang ada rini...uhukss...dan satu kebiasaan dah...ada yang flying sana sini la...out tensen la...macam² la...susahnya nak nengok seme pegawai berkumpul...nak² musim haji akan menjelang...pilot² yang ikut rombongan haji (bukan meke menunaikan haji...tapi meke jadi driver ke sana) lagilah sibuk...tu capt sorang tu...dah berbulan tak pernah jumpa dia...ada lagikah beliau???huhuhu...

notadijariku: aneh disitu...ngaper aku bukan ahli puspanita ni...haihhh...peliknya...

15 comments

Thursday, August 05, 2010 8:22:00 AM

BUkan ker kalau kije kat gomen semua yg bergelar perempuan tu adalah ahli Puspanita.. ehehhehe.. ker izan ngelat tak isi borang keahlian sebelum nie.. :D

Thursday, August 05, 2010 8:25:00 AM

.:ena:.
tak tahulah ena...tu yang agak muskil disitu..status masih ragu²

Thursday, August 05, 2010 8:28:00 AM

ala siannya kena tinggal..takpe..nanti dapat upah tu...

Thursday, August 05, 2010 8:37:00 AM

cian nya kena tinggal..... nape izan tak jadi ahli puspanita..... hmmm...... ngelat ni....

Thursday, August 05, 2010 8:38:00 AM

bgus la kalo mcm tu..leh tido kat opis..x pon leh buat menjahit alas meja..bagus kan? kait siket2..nnti time raye leh siap..

x pon, leh main game..x pon leh gune kan tepon pejabat pstu tepon sedara mare berborak2 cite nk masak pe ptg ni..ok kan??hehe

Thursday, August 05, 2010 8:40:00 AM

.:mummy ayu:.
huhuhu...sedih...

.:ibu amirul:.
tak taulah ain...tu yang muskil tu...tah sure ke idak izan ngelat...:p

.:sevunation:.
bak sini no pon ko...aku nak kol...nak ajak dating...bosan ahhh

Thursday, August 05, 2010 8:58:00 AM

ehee..mana aku tau psl masakan..mcm mana nk beborak2...haa..satu lg, pe kate, ko g cari website masakan..nnti balik leh cube2..jap lg, amik kete pejabat..pstu leh bli barang masakan..kua jln2..tau2 je da lunch time..bgus kan..x de a sia2 jam2 yg berlalu tu..hhaa

Thursday, August 05, 2010 8:59:00 AM

yela aneh apsal ko xahli puspa ehh?? hurmm..

Thursday, August 05, 2010 9:02:00 AM

izan klu ko tak penah byr yuran makna nye ko sama status ngan aku ..bkn ahli puspanita...

malas aku join... byr yuran tp asek org sama je yg pegi lawatan ... ceh .. pilih bulu...

aku mmg ban puspania opis aku nih... tak aci ..asek biro je yg pi ceramah yg besh² pi lawatan ...

Thursday, August 05, 2010 9:08:00 AM

.:sevunation:.
ko ni kang...aku lempang jugak kang...tu aku minta no ko...leh aku ajak ko jejalan..kang aku dah kata aku tinggal sorangn2...so takde kawan nak ajak keluar...ko PAHAM TAKKK!!!!huh

.:ayang:.
tulah tu...agak pelik disitu...

.:eima:.
aku rasa pe yang ko kata ada benarnya...mungkin aku tak pernah bayar yuran kut...hehehe

Thursday, August 05, 2010 9:17:00 AM

meh nak teman....

Thursday, August 05, 2010 9:19:00 AM

ok la tuh kesorangan..ok per..leh layan kami2 di alam maya nan permai nih hahah..aku pun masa kt hq ahli puspanita gak..tp dh lik state nih tak dak nak join pun tak aktip...kalu hg ahli puspanita hg kena pkai rantai rambu2...baju ada kelip kelap..kasut tumit bunyi cam tapak kuda izan..hehheeh

Thursday, August 05, 2010 9:30:00 AM

.:deelira:.
zue...jom meronggeng...hahaha...

.:fyzz:.
cehh...apa kena mengena plak weii kena pakai gitu...

Thursday, August 05, 2010 9:45:00 AM

aku pun bkn ahli puspanita. kt sini takde puspanita puspanita. puspawati ramalu pun takde. hahah

Thursday, August 05, 2010 10:22:00 AM

adeihh nape leh ditgalkan sensorang tu...huhuu sedihnya..takpe izan lg bebas la nk wt pe pun...kita kalu bos takda beronggeng sakan la jwbnya..

Post a Comment