Thursday, August 19, 2010

.:Awas Jualan Murah...Korang Mesti Baca:.


kalu korang di luar sana nak tau apa kisahnya...sila klik SINI tuk mengetahuinya...haihh...memang tertipu...siyes weii...

so lepas ni...sila BERHATI-HATI ok...terutamanya yang suka beli comforter bagai...sib baik aku p sogo semata nak beli baju anak² jek...belum ada keinginan nak beli comforter gini...lalala...

8 comments

Thursday, August 19, 2010 3:58:00 PM

tula..sib baik aku tak pnah bli konfoter ratus2 ni..yg puluh2 okla..hehehehe..

Thursday, August 19, 2010 4:02:00 PM

aku pun tak pernah...nipu betul kan...haihh...sian tul bagi meke yang tertipu itu...

Thursday, August 19, 2010 4:24:00 PM

sama ngan aku tak minat komfeter .. umah bkn ade econ pun ...

penipu mencik ....
sogo jahat ...

Thursday, August 19, 2010 4:50:00 PM

ee.. teruk kan, nak buat sales tu buat la btl2 ni nak tipu pengguna lak. rasenya ada tgk kat berita ari tu diorang nk buat spotcek mana2 pasaraya yang nak buat sales ni, btl2 sales ataupun naekkan harga pastu jual harga yang sebenarnya.. lupe menteri mana ckp.. huhuhuh biasanya kpdn kan??

Thursday, August 19, 2010 4:57:00 PM

hah sapa yg rajin soping kat sogo tu jawab jawab jawab

hahahaa

Thursday, August 19, 2010 6:53:00 PM

tak terkejut la zan.. mmg perasan dioang upkan harga baru bagi disc. perasan harga stroller kat sana.. since dari tu, cam kureng sket nak pegi sana.. terang terang menipu.

Thursday, August 19, 2010 9:02:00 PM

sesekali pegi SOGO mmg jadi macam tu la... klu selalu pegi dah tak heran... slalu nye akak dah survey dulu barang yg akak nak beli... then tunggu sale nye harga... klu masa sale barang yg akak nak takde... tak beli la... kalau ade, biasanye mmg harga dia lebih murah... so amik la - dah aim kan?...

klu baju budak mmg tak nafikan - time sale - branded dan murah... cuma kena belek lebih la... kadang2 stok lama... :p

Friday, August 20, 2010 9:23:00 AM

masuk berita menatam ni kan

Post a Comment