Thursday, August 19, 2010

.:Bahasa Jiwa Bangsa, Tapi Loghat Tetap ADa:.


ce korang nenngok papan tanda di bawah ni..so, korang paham ke dok???

hehehe...aku rasa maybe papan tanda gini ada kat AIRPORT kat kelate jek kut...ke camner???anda rasa???hehehe...

14 comments

Thursday, August 19, 2010 1:17:00 PM

betul ke nih?

Thursday, August 19, 2010 1:17:00 PM

paham... paham... haah la kan??? mesti kt airport klate..

Thursday, August 19, 2010 1:27:00 PM

org ckp ni edit je.. mana ada pakai..hhehehe

Thursday, August 19, 2010 1:48:00 PM

heheh ye la..btol ckp fiza diorang edit ni

Thursday, August 19, 2010 1:53:00 PM

hahahahah klako.............

Thursday, August 19, 2010 2:16:00 PM

Nok tanyo gapo?

kahkahkahkahkah

Thursday, August 19, 2010 2:31:00 PM

saje tuh ...
mmg nampak cam edit pun ...
klu le ade papan cam ni ...pening pala aku nk baca

Thursday, August 19, 2010 2:39:00 PM

hehehe... laghu maner leh x terkelih ni... ado koo???... lamo doh xmasuk airport

Thursday, August 19, 2010 2:43:00 PM

kes edit nih.. pentipu jek nih..

Thursday, August 19, 2010 2:50:00 PM

aku rs takla..mcm biasa je..aku takde lak nmpk tulis cmtu kat airport klntn..da 2x gi..rs nye tak..tak taula klu aku tak prasan..hehehehe..

Thursday, August 19, 2010 2:51:00 PM

aduhhh...tgk simbol sudu garpu tu pun dah rasa lapar!!!

Thursday, August 19, 2010 2:52:00 PM

wei wujud ke wei...ehehehee mcm tipu je kan..tapi kalo betul..mmg kelako tul

Thursday, August 19, 2010 3:04:00 PM

lawak betul.... (wei cik izan, bukan ke tadi sakit mata, dah ok ke?)

Thursday, August 19, 2010 4:34:00 PM

hehe...lawak je papan tanda nih kak!

Post a Comment