Tuesday, August 3, 2010

.:Barang Yang Diorder Sudah Sampai:.

hehehe...yey, barang yang diorder dah sampai...tas syawal...sukanya...ada dua...satu pakai tuk raya...satu lagi leh pakai skang...

sangat gumbilra bila nengok ada bungkusan di atas mejaku ini...

dan barang yang terkandung di dalamnya adalah...

owhh, dua tas syawal dan satu beg kecil diberi secara percuma...

satu kaler ijau...

dan satu kaler pink...suka...sama tema ngan kaler baju raya tahun ni..hahaha...

eh beg kecil tak dilupakan...

yey, sangat suka...baju raya dah siap...tas syawal dah sampai..so leh ar raya di bulan syaaban ni kan...:P

tuk pertanyaan mrs ecam tu...aku order beg ni di SINI...

16 comments

Tuesday, August 03, 2010 2:20:00 PM

boleh isi duit raya..
1 beg untuk duit raya utk sanak saudara, 1 lagi untuk simpan duit raya HNI..
pandai2 lak aku merancang... heheheheh

Tuesday, August 03, 2010 2:25:00 PM

tas tgn utk kutip duit raya ka ni :p

blh la raya dah.. opss,, lupa kasut raya dh beli ka??takkan nkpakai selipar je??hahahaha

Tuesday, August 03, 2010 2:28:00 PM

yeay yeay. seronoknye. alamat aku ade lagi kan? antar kat alamat sama tau. thanks :p

Tuesday, August 03, 2010 2:28:00 PM

ni limited edition ke, satu dalam dunia? hehehehe

jangan ko gi beraya, beg ko sama cam langsir umah orang dah ler.. hehehe

Tuesday, August 03, 2010 2:33:00 PM

.:lynn:.
haah kan, pepandai jek ko merancang..

.:mrs fiza:.
aler pakai selipar pun ok per...jadi diri sendiri, tak perlu jadi orang lain..

.:noj:.
aler, alamat ko aku dah lupa la...sori2...:P

.:mrs k:.
tah mana aku tau limited edition ke tidak..ko tanyalah si pembuatnya...
aku rasa langsir umah ko la kut sama cam beg ni...langsir ko tiru design beg ni...hehehe..

Tuesday, August 03, 2010 2:43:00 PM

bli ktne bg la link...huuuuuu

Tuesday, August 03, 2010 2:43:00 PM

cun...design vantage pun ada tu..english style

Tuesday, August 03, 2010 2:49:00 PM

.:mrs ecam:.
nengok balik kat post, dah edit dah beli kat mana...

.:asha:.
orang yang tahu menilai jek tahu cung ke idak kan...kata english style...langsir aku takde style...:p

Tuesday, August 03, 2010 3:11:00 PM

amboi baju siap... beg siap... puasa belum siap lagi... jeles la ai..

Tuesday, August 03, 2010 3:13:00 PM

beg tangan ke ni?
kecik je?
muat ke..mcm mana nk msuk kn bj spare adik ngn kakak sume..nnti kan raya diorg mkn tetumpah kat baju..kene la tuka on the spot..duit raya lg utk bg org..
mana muat beg ni..hahaha

Tuesday, August 03, 2010 3:21:00 PM

cute sangat!!
geram la tengok ..

Tuesday, August 03, 2010 3:56:00 PM

tu beg tuh nk isi ape ??
siap ade reben besar tuh ..klu MIL aku tuh suka die ...
kumpul siling la...
bubuh kain semayang la...
bubuh duit bw pi pasar ke ...

Tuesday, August 03, 2010 4:02:00 PM

wah...berjimba namapak..!!!

Tuesday, August 03, 2010 5:11:00 PM

eh, da tgk dah..custom made kan?
cantik2..

Wednesday, August 04, 2010 11:04:00 AM

wah..! comelnyer...selamat beraya tapi pastikan pose dulu occay..!
p/s: comel tp akak ni penyegan nak pakai yg fensi2 ni...

Wednesday, August 04, 2010 12:48:00 PM

zue br je lawat kat tote butik td..cantik2..tp xsempat dah kut nak tempah beg raya. lepas raya la shoping online kat situ :) tq

Post a Comment